• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  La Roma, Italia, a fost constituit un CLUB LIBERAL

    La Roma, Italia, a fost constituit un CLUB LIBERAL

    25.11.2014  

    La inițiativa unui grup de cetățeni ai R. Moldova stabiliți în Roma, Italia, duminică, 23 noiembrie 2014, a fost organizată ședința de constituire a Clubului Liberal Roma, unde a fost aleasă conducerea clubului. În funcția de președinte a fost votată, în unanimitate, Victoria Grosu, în funcția de vicepreședinte - Elena Jalbu, iar în funcția de secretar – Constantin Vremeș.

    La eveniment a participat și Artur Gutium, Președintele Asociației Cluburilor Liberale, Italia.

    În cadrul ședinței, cei prezenți au abordat diferite subiecte ce țin de situația social-politică din RM, situația cetățenilor RM din diasporă și implicarea acestora în asigurarea bunului curs de dezvoltare al republicii pe calea integrării europene, importanța participării masive a cetățenilor Republicii Moldova la vot la alegerile parlamentare din 30 noiembrie, precum și ulterioara activitate a clubului.

    Victoria Grosu, președinta Clubului Liberal Roma, a mulțumit celor prezenți pentru participare la ședință  și pentru atitudinea responsabilă față de concetățenii noștri, aflați în republică sau în afara ei, și față de viitorul european al republicii.  „Prin constituirea Clubului Liberal Roma, ne propunem ca scop promovarea valorilor și principiilor liberale: libertatea, adevărul, dreptatea și bunăstarea, valori pentru care Partidul Liberal a luptat consecvent. În acest sens,  avem certitudinea că și vocea noastră poate fi auzită și putem realiza schimbarea până la capăt, deoarece Partidul Liberal a fost mereu conștient de importanța conlucrării intense cu diaspora și a întreprins mereu acțiuni responsabile pentru cetățenii noștri aflați la muncă sau la studii în afara republicii. Diaspora reprezintă un motor de dezvoltare al republicii, astfel prin acțiunile și activitățile noastre, ale membrilor Clubului Liberal Roma, putem contribui la mobilizarea  concetățenilor noștri în vederea participării la vot la alegerile din 30 noiembrie 2014.”, a menționat Victoria Grosu.

    Artur Gutium a accentuat importanța participării la vota la 30 noiembrie – „Fiecare vot contează pentru viitorul nostru! Vă îndemn să participați la alegeri și să alegeți pentru R. Moldova NATO și UE!”

    Serviciul de presă al PL

     

    25 noiembrie 2014

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com