• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Alegem PL pentru pacea și bunăstarea copiilor noștri!

    Alegem PL pentru pacea și bunăstarea copiilor noștri!

    24.11.2014  

    Sâmbătă, 22 noiembrie, Eugenia Iurco, Președinta OFL municpală,  Silvia Savca , Secretar coordonator OT PL Centru - candidate PL la funcția de deputat, precum și  Valentina Volontir, membra Biroului Politic OFL municipală, au participat la o discuție cu 30 de părinți din familii de risc. Întâlnirea a fost organizată în colaborare cu OT PL Centru, condusă de președintele Roman Sofroni.

    La începutul întâlnirii, Eugenia Iurco s-a adresat părinților:  „ După cum vedeți,  am venit și eu la această întalnire cu cei doi copii mei. Spun acest lucru deoarece  înțeleg foarte bine care sunt obstacolele și dificultățile psihologice , dar și sociale cu care noi ne întâlnim în calitate de părinți , dar și în calitate de cetățeni. Totuși, data de 30 noiembrie nimenu nu o va amâna, iar noi trebuie să facem  o alegere. Oferta de moment a partidelor este dublă - Uniunea Europeană și inexistenta Uniune Vamală. Noi ce ne dorim copiilor noștri? Pace și bunăstare, așa cum este în fiecare țară din Uniunea Europeană? Sau război și instabilitate ca și în Ucarina?  Dacă Federația Rusă a îndrăznit sa-și atace fratele în mod abuziv și criminal, noi cum am putea scăpa? Cuvântul NATO trezește întrebări și nemulțumiri, dar este unica structură care ne poate garanta pace și securitate nouă și copiilor noștri. Și doar PL își asumă responsabil această politică nepopulară, cu riscul a avea mai puține voturi. Pentru că PL nu este partidul jumătăților de măsură!"

    Eugenia Iurgo s-a referit și la schimbările din or. Chișinău, menționând proiectele unice implementate de Dorin Chirtoacă în calitate de Primar general al municipiului.  

    Tânăra candidată PL la funcția de deputat, Silvia Savca,  a accentuat că cetățenii trebuie să fie activi și să lupte pentru viitorul nostru european. Deși sunt foarte multe probleme, iar corupția și credibilitatea partidelor politice  a scăzut, PL vine cu o echipă onestă și profesionistă, echipă care nu a fost implicată în scandaluri de corupție și trafic de influență, chiar dacă a fost la Guvernare. „Soare este pentru fiecare, să ieșim din umbră și să fcem alegerea corectă pentru viitorul nostru. Votăm PL! Votăm NATO și UE!" - a conchis Silvia Savca.

    Valentin Volontir,  reprezentant al Direcției protecției copilului, Primăria Municipiului Chișinău,  a subliniat  suportul continuu pe care Consiliul municipal îl acordă copiilor din categoriile dezavantajate și că datorită colaborarii cu  Organizația Tineretului Liberal Centru și Organizația Femeilor Liberale, aceștia au beneficiat de multiple vizite la spectacole, întalniri,  discuții atât cu părinții,  cât și cu copii. „Vă îndemn ca la 30 noiembrie să susținem PL, să suținem reformele europene pe care le-am început!" - a mai enunțat Valentin Volontir.

    „Cu PL în familia NATO și UE!  Alegem PL pentru copii noștri!" -  a accentuat, la final,  Eugenia Iurco.

     

    Serviciul de presă al PL

    24 noiembrie 2014

     

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com