• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Dorin Chirtoacă și Valeriu Munteanu – întâlnire cu studenții și medicii Universității de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”

    Dorin Chirtoacă și Valeriu Munteanu – întâlnire cu studenții și medicii Universității de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”

    21.11.2014  

    Dorin Chirtoacă, Prim-vicepreședinte al PL și Valeriu Munteanu, Vicepreședinte PL, au participat la întâlnire cu studenții și medicii Universității de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu".

    În cuvântul de deschidere,  Valeriu Munteanu a menționat că „Partidul Liberal este un partid care cu prețul voturilor și numărului mai mic de mandate  își asumă identitatea română și aderarea la NATO. Deși, și alte partide democratice pledează pentru vectorul european, ele nu menționează că toate statele din fosta Uniunea Sovietică care au aderat la Uniunea Europeană, au aderat,  mai întâi, la Alianța Nord Atlantică. Doar Partidul Liberal spune adevărul până la capăt, fără să se ascundă în spatele unor interese."

    Dorin Chirtoacă și-a început discursul cu întrebarea: „Noi ce soartă ne dormi? Cea a Donețkului, Luhanskului și Crimeea sau cea a Țărilor Baltice?" Prim-vicepreședintele PL a dat exemplul Estoniei,  care se clasează în topul celor mai dezvoltate state din lume.
    „Votul de la 30 noiembrie va decide încotro ne îndreptăm. Vă îndemn să mergeți să votați și să convingeți încă cel puțin 10 prieteni sau chiar 100 de prieteni, asta în cazul dacă ne dorim să continuăm reformele. Chiar dacă unii politicieni s-au comprimis, vă invit să votați pentru cursul european al republicii. Partidul Liberal vine cu o echipă onestă care va accelara procesul dezvoltare și integrare europeană. Cu PL în familia NATO și UE!", a mai spus Dorin Chirtoacă

    Și Valeriu Munteanu a venit cu un îndemn pentru participanții la întâlnire: „Dragi studenți, vi se pot părea că unele lucruri menționate de mine par a fi neclare, vă invit să verificați care sunt averile candidaților PL la funcția de deputat și cât costă o minută de publicitate la canalele de televiziune. Un calcul simplu arată că timp de 45 de zile, aceste partide cheltuiesc circa 450000 de euro.  De unde vin aceste sume fabuloase? Fiți conștienți pe cine alegeți la 30 noiembrie! Îndemnul meu este să votați cu încredere Partidul Liberal! Un partid cinstit, onest, care-și onorează promisiunile aduse cetățenilor!"

    La finalul întâlnirii, conducerea Universității de Medicină și Farmacie a mulțumit echipei Partidului Liberal pentru aportul considerabil adus la modernizarea sălilor de studiu din, dar și la renovarea și utilarea corespunzătoarea a unui număr mare de instituții medicale. La fel,  rectorul Universității a firmat ca aspirațiile Partidului Liberal se regăsesc în aspirațiilor studenților și corpului didactic din medicină.

    Întâlnirea a fost organizată în colaborare cu OT PL Centru, condusă de Roman Sofroni, iar la eveniment au mai participat Eugenia Iurco, Silvia Savca, Vasile Urâtu și Ștefan Schidu - candidați PL la funcția de deputat în Parlament.

     

    Serviciul de presă al PL

    21 noiembrie 2014

     

     

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com