• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Candidații PL la funcția de deputat în parlament – întâlnire cu locuitorii din s. Frumușica, Florești

    Candidații PL la funcția de deputat în parlament – întâlnire cu locuitorii din s. Frumușica, Florești

    19.11.2014  

    Candidații PL la funcția de deputat - Mihai Ghimpu, Președintele PL, Gheorghe Brega, membru al Biroului Politic al PL și Vasile Hâncu au avut astăzi o întâlnire cu locuitorii din s. Frumușica Florești.

    Locuitorii au adresat întrebări candidaților PL la funcția de deputat pe subiecte ce țin de viitorul european al republicii, implementarea reformelor, dezvoltarea mediului rural, politica PL-ului de susținere a tineretului și sportului ș.a.

    De asemenea, locuitorii s-au arătat îngrijorați de vectorul european al republicii, pus în pericol de partidele care au o politică pro-rusă agresivă. În context, Mihai Ghimpu a menționat că „cetățenii trebuie să-i pedepsească pe concurenții electorali care, în lipsa faptelor și argumentelor, vin și încearcă să cumpere voturi cu orez, ulei, cartofi și alte produse, spunând minciuni. Din 1990 în R. Moldova au apărut multe partide care muncesc pentru buzunarele lor, nu pentru oameni. Lupta consecventă a Partidului Liberal de mai mult de 20 de ani este o dovadă că interesul nostru este bunăstarea oamenilor, cauza națională și adevărul!"

    Președintele Liberalilor a criticat dur acțiunile partidelor pro-ruse, accentuând că acestea apără interesele Federației Ruse și duc o politică murdară, în timp ce ar trebui să lupte pentru interesele cetățenilor republicii. De asemenea, Președintele PL și-a exprimat nemulțumirea față de actuala guvernare, acțiunile căreia au compromis democrația și cursul european, ceea ce a provocat nemulțumirea cetățenilor - „Acum Banca de Economii și Aeroportul Internațional Chișinău nu mai sunt ale noastre! Aceasta ar trebui să vă facă să conștientizați cât de important este să votați pentru oameni care-și iubesc neamul, pământul, oameni cinstiți și cu demnitate! Vă invit să vă alăturați Partidului Liberal! Cu PL în familia NATO și UE!"

    Referindu-se la semnificația sloganului PL, Mihai Ghimpu a explicat că „UE înseamnă omenie, pace, bunăstare, respectarea legii și a drepturilor omului. UV înseamnă sărăcie, umilință și revenirea la trecutul tragic, plin de suferință și nedreptate. În Ucraina mor copii, tineri, femei, doar din cauza ambițiilor imperialiste ale Rusiei. Vrem noi o asemenea soartă? Astăzi cetățenii noștri trăiesc cu frica de a nu repeta soarta Ucrainei. Iată de ce trebuie să aderăm la NATO, acesta este unicul garant al securității și libertății noastre, acesta este drumul spre bunăstare, investiții, o viață mai bună în pace și democrație!"

    Gheorghe Brega s-a referit la carențele din sistemul de sănătate și a menționat că fără o guvernare corectă, pentru oameni, problemele cetățenilor nu vor fi rezolvate. „Alegerea vă aparține! DVS decideți ce viitor vă doriți pentru copiii DVS. Eu vă îndemn să alegeți PL, unicul partid care-și onorează promisiunile!", a spus Gheorghe Brega.

    Președintele PL a îndemnat locuitorii să salveze viitorul republicii și să susțină cursul european - „Noi nu avem dreptul să lăsăm copiilor noștri problemele și sărăcia pe care o avem astăzi! Susțineți cursul european al republicii, susțineți bunăstarea, votați Partidul Liberal!"

     

    Serviciul de presă al PL

    19 noiembrie 2014

     

     

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com