• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Satele din Nisporeni susțin perspectiva aderării republicii la NATO și integrării în UE

    Satele din Nisporeni susțin perspectiva aderării republicii la NATO și integrării în UE

    17.11.2014  

    Stimați pământeni, vă învit șă urmați exemplul ucrainenilor, care acum 3 săptămâni au votat în proporție de peste 70% pentru vectorul european!” -  Acest apel a fost adresat de candidații PL la funcția de deputat: Valeriu Munteanu, vicepreședinte al PL, Valeriu Baciu, Președintele OT PL Nisporeni, locuitorilor satelor Ciorești și Vărzărești din Nisporeni care au participat la o întâlnire electorală cu echipa PL.

    Potrivit lui Valeriu Baciu, Partidul Liberal și-a asumat cea mai grea povară: cea de a spune adevărul! „Doar așa societatea din RM poate să să dezvolte, iar investițiile străine vor veni atunci când acest statul le va putea garanta securitatea.  Această garanție o putem da investitorilor doar prin aderarea la NATO și integrarea în UE. Totodată, există un climat european favorabil, ținând cont de deschiderea fără precedent de care beneficiază Republica Moldova din partea UE şi a structurilor europene”, a spus Valeriu Baciu. Dânsul a mai menţionat că în situaţia de actuală, pentru a realiza cât mai curând aderarea la NATO și Integrarea Europeană a Republicii Moldova, este necesar ca în urma alegerilor din 30 noiembrie, Partidul Liberal să ajungă la guvernare cu un procent mare.

    Valeriu Munteanu, ale cărui rădăcini se trag din Nisporeni, a explicat satisfacția cu care vine în fața oamenilor pe care îi consideră pământeni de-ai lui. Valeriu Munteanu a abordat subiecte ce țin de relansarea economică a Republicii Moldova şi a eficientizării sistemului asigurărilor sociale.  „Cunosc cât de gospodari sunt locuitorii de aici și cunosc cât de dificil este să produci ceva în domeniul agricol, dar, totuși, DVS reușiți!",  a precizat Valeriu Munteanu. Totodată, liderul PL a subliniat că sărăcirea populaţiei a fost cea mai dură armă pe care au manevrat-o comuniştii, iar acum cei din Coaliția de guvernare, căci numai o societate săracă va sta în genunchi şi cu capul plecat, va putea fi uşor de manipulat şi va crede în minciunile lor.

    Valeriu Munteanu a îndemnat cetățenii să voteze conștient la alegerile parlamentare din 30 noiembrie, să voteze pentru politicieni cinstiți, și nu pentru cei care se întrec la mituit alegătorii cu orez și macaroane sau care „au căpătat capital politic în urma concertelor”.

    Luminița Luca, Președinta Organizației Primare PL din Ciorești, candidat la funcţia de deputat, şi-a exprimat încrederea ca la 30 noiembrie alegătorii din satele raionului Nisporeni vor vota masiv pentru Partidul Liberal, partid care a demonstrat prin exemple concrete că luptă pentru bunăstarea și dreptatea cetățenilor.

    „Să mergem uniți și fermi în NATO și UE, împreună cu echipa Partidului Liberal!", a fost îndemnul de final al candidaților PL, care au mai menționat că echipa PL este singura capabilă să reprezinte și să apere interesele cetățenilor, în timp ce celelalte partide urmăresc interese personale, funcții sau bunăstarea proprie.

    Serviciul de presă al PL

    17 noiembrie 2014

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com