• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Liceul „Mihai Viteazul” susține vectorul european al Republicii Moldova

    Liceul „Mihai Viteazul” susține vectorul european al Republicii Moldova

    14.11.2014  

    Astăzi, 14 noiembrie 2014, candidații PL la funcția de deputat în Parlament - Dorin Chirtoacă, Prim- vicepreședinte PL, Roman Sofroni, Președintele OT PL Centru, Eugenia Iurco și Silvia Savca  s-au întâlnit cu elevii și corpul didactic al Liceului Teoretic „Mihai Viteazul” din Chișinău.

    În discuție cu elevii și profesorii,  D. Chirtoacă a menționat susținerea consecventă a Partidului Liberal în apărarea tradițiilor și valorilor naționale, afirmarea limbii române,  dar și în dezvoltarea infrastructurii, în special la nivel municipal - „Chiar și bazinul acestui liceu a fost reconstruit de către Direcția Construcții Capitale, condusă de Roman Sofroni. Aici este de menționat și Amenajarea lacului „Valea Morilor", inaugurarea Monumentului în Memoria Victimelor Deportărilor Regimului Comunist,  reparația a peste 150 de obiective sociale - grădinițe, licee, școli, spitale, centre medicale, havuzuri ș.a."

    De asemenea, Dorin Chirtoacă a reiterat importanța votului din 30 noiembrie. „Este esențial ca fiecar elev, fiecare profesor, să promoveze mesajul Partidului Liberal la cât mai mulți prieteni, asemeni distribuirilor făcute prin rețelele sociale. Distribuiri la care tinerii sunt campioni! Să fim campioni și la distribuirea opțiunii pro-europene. Cu PL în familia NATO și UE!", a mai spus Prim-vicepreședintele PL.

    La eveniment au mai ținut discursuri Eugenia Iurco, Președinta OFL Chișinău, și Silvia Savca, ambele fiind candidate la funcția de deputat în Parlament. Ele au subliniat importanța implicării tinerilor în procesul politic și civic al societății noastre. „Să nu fim indiferenți, să ne implicăm ca împreună să aducem schimbarea până la capăt! Organizația de Femei și Tineret propune un cadru prielnic de dezvoltare și instruire pentru tineri și femei. PL în noua legislatura va veni cu politici specifice pentru tineret și femei, menite să aducă schimbări esențiale pentru ei!" - a spus Eugenia Iurco.

    La sfârșitul întrevederii,  Dorin Chirtoacă și Roman Sofroni au răspuns la toate întrebările și au luat act de solicitările ce țin de rezolvarea unor probleme ale participanților la întâlnire.

     

    Serviciul de presă al PL

    14 noiembrie 2014

     

     

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com