• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Partidul Liberal promite eradicarea corupției, justiție independentă și economie liberă!

    Partidul Liberal promite eradicarea corupției, justiție independentă și economie liberă!

    14.11.2014  

    Astăzi, 14 noiembrie 2014, Dorin Chirtoacă, Prim-vicepreședinte PL și deputatul Gheorghe Brega, candidați PL la funcția de deputat, în colaborare cu Organizația Teritorială PL Centru, al cărei Președinte este Roman Sofroni,  s-au întâlnit cu colaboratorii Institutului de Oncologie.

    În discursul de salut, Dl Brega a menționat că se simte aici ca acasă, luând în considerera ca a lucrat în această instituție 30 ani, ani petrecuți cu multă dragoste și dedicație. De asemenea, și-a exprimat regretul că specialiștii noștri medicali, fiind la fel de buni ca speciliștii din UE, primesc salarii și pensii mizere, iar condițiile de activitate sunt inferioare standardelor comunitare. „Desigur că cetățenii noștri au strâns multe supărări pe actula guvernare, dar aceste supărări nu trebuie să curme parcursul european. Din întâlnirele pe care le-am avut cu cetățenii noștri, a observat că deja unii producători autohtoni exportă mere în Uniunea Europeană la prețuri avantajoase. Deși Paralamentul UE a ratificat Acordul de Asociere dintre Republica Moldova şi UE, Paralamentul UE nu va ierta corupția și delapidarea fondurilor europene. Cu cât mai mulți deputați PL vor accede în Parlament, calitatea procesului de guvernare va fi mai transparentă și mai profesionistă", a menționat Gheorghe Brega.

    La rândul său, Dorin Chirtoacă a reiterat importanța votului din 30 noiembrie. Deși este conștient că Partidele Politice au  dezamăgit cetățenii, el a îndemnat audiența să voteze vectorul european de dezvoltare a țării, și nu exponenții partidelor. „Și chiar dacă guvernanții actuali s-au făcut vinovați de acte de corupție, doar integrarea în UE va permite pedepsirea acestora, după principiul „astăzi la guvenare, mâine la răcoare". Partidul Liberal promite eradicare corupției, justiție independentă și economie liberă! Cu PL în familia NATO și UE!", a subliniat Dorin Chirtoacă în cadrul întrevederii.

     La eveniment au mai participat membrii OT PL Centru și candidații PL la funcția de deputat -  Eugenia Iurco, Silvia Savca și Ștefan Schidu.

     

    Serviciul de presă al PL

    14 noiembrie 2014

     

     

     

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com