• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Partidul Liberal salută ratificarea de către Parlamentul European a Acordului de Asociere dintre Republica Moldova şi UE

    Partidul Liberal salută ratificarea de către Parlamentul European a Acordului de Asociere dintre Republica Moldova şi UE

    13.11.2014  

    Partidul Liberal salută ratificarea de către Parlamentul European a Acordului de Asociere dintre Republica Moldova şi UE și felicită toți cetățenii R. Moldova, indiferent unde  s-ar afla, cu acest prilej.

    Votul exprimat consfinţeşte avansarea Republicii Moldova pe calea europeană, spre un viitor mai bun, mai sigur, cu demnitate și în libertate și bunăstare.

    Partidul Liberal consideră că doar prin aderarea la NATO a Republicii Moldova și integrarea în UE, se va crea un fundament solid necesar implementării cu succes a reformelor, ceea ce va garanta securitate cetățenilor noștri și va oferi stabilitate pe termen lung, bunăstare şi dezvoltare economică. 

    Partidul Liberal aduce mulțumiri tuturor cetățenilor care în 2007 au luptat alături de echipa PL pentru a salva capitala din mâinile comuniștilor. Datorită acestei victorii a lui Dorin Chirtoacă pentru funcția de Primar general al mun. Chișinău, aspirația către un viitor european a devenit și mai pronunțată, iar cetățenii au demonstrat că-și doresc o viață mai bună în sânul familiei europene. Urmare a acestei victorii, în 2009-2010 cetățenii și-au exprimat votul pentru partidele care aveau incluse în programul lor obiectivul integrării europene, datorită lor a fost posibilă formarea unei guvernări democratice, iar Republica Moldova a început să facă pași importanți spre Uniunea Europeană. Un rol important l-au avut tinerii care au ieșit pașnic să apere democrația pe 6-7-8 aprilie 2009.

    De asemenea, Partidul Liberal le mulțumește membrilor PL, care au dat dovadă de verticalitate și consecvență în lupta pentru Libertatea și Dreptatea noastră, și nu în ultimul rând, tuturor celor care și-au dat votul pentru Partidul Liberal!

    Am reușit aceste lucruri pentru că am fost ÎMPREUNĂ – și cei de acasă, dar și cei plecați peste hotare! Mulțumim și celor din Diasporă, pentru că prin implicarea lor a fost posibilă realizarea visului european!

    Această mare realizare a fost posibilă datorită ajutorului necondiționat oferit de țările membre ale UE, Statele Unite ale Americii, dar și de alte state, fapt pentru care le mulțumim oficialilor și cetățenilor acestor state.

    Cursul european al republicii trebuie să fie protejat și să continue! Cu PL în familia NATO și UE!

     

    13 noiembrie 2014

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com