• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Locuitorii satului Măgdăcești, Criuleni – alături de PL în familia NATO și UE

    Locuitorii satului Măgdăcești, Criuleni – alături de PL în familia NATO și UE

    13.11.2014  

     „Trebuie să vă mândriți că locuiți în acest sat de răzeși, o localitate model! Acesta a fost mesajul lui Valeriu Munteanu, vicepreședinte al PL, adresat locuitorilor satului Măgdăcești, Criuleni,  la întâlnirea electorală din seara zilei de 13 noiembrie 2014. La eveniment a participat și Oleg Ogor, Președintele OT PL Criuleni, candidat PL la funcția de deputat  și Gheorghe Ojog, Primarul degrevat al satului Corjova, candidat PL.

    Valeriu Munteanu le-a vorbit localnicilor despre programul electoral al PL, despre echipa Partidului Liberal şi realizările obţinute la nivel central și local. Deputatul liberal a explicat celor prezenți despre necesitatea majoră de a avea o umbrelă de securitate care este NATO, pentru a ne putea proteja de intențiile expansioniste ale Federației Ruse. Vicepreședintele PL le-a mai explicat cetăţenilor veniţi la întâlnire că avem nevoie de deputați cu demnitate, care nu stau cu capul plecat, dar și de timp pentru a obţine realizări vizibile şi pentru a ridica nivelul de trai a populaţiei pentru ca aceştia să compare viaţa în condiţii democratice cu cea din perioada comunistă. „Vă invit pe toți să mergeți la toate întâlnirile electorale, să urmăriți toate dezbaterile electorale, să faceți comparație, să verificați ce vă promit partidele politice și, nu în ultimul rând, să verificați fiecare candidat care vrea să ajungă deputat. Să știți cine a fost, ce a făcut și care le este scopul pentru care „trudesc” ca să ajungă în parlament” - a menționat Valeriu Munteanu.

    Vicepreşedintele PL a precizat că printre priorităţile de guvernare ale PL se numără şi modernizarea satelor, creşterea nivelui de trai a cetățenilor din localităţile rurale, industrializarea satelor şi dezvoltarea unei politici de susţinere a agriculturii şi a producătorilor agricoli. Potrivit lui Valeriu Munteanu, în satele din Republica Moldova sunt cele mai dificile condiţii de muncă şi de trai, iar situaţia trebuie schimbată prin construcţia drumurilor, rețelelor de apeduct, canalizare și gaz, reabilitarea spitalelor publice, reparația grădinițelor, şcolilor, caselor de cultură etc. Graţie unui şir de proiecte europene care pot fi implementate şi în Republica Moldova, precum şi a sprijinului financiar din partea partenerilor externi, pot fi realizate obiectivele propuse.

     „Veşnicia s-a născut la sat, iar locuitorii de aici au fost cei care au menţinut vie cultura noastră, limba română, tradiţiile, credinţa în Dumnezeu! Ei, ca și toți ceilalți, merită o viață mai bună!”, a mai spus Valeriu Munteanu.

    Vicepreşedintele PL i-a îndemnat pe cetăţeni să voteze Partidul Liberal, formaţiunea politică care luptă pentru binele cetăţenilor,  care reprezintă astăzo Mişcarea de Eliberare Naţională şi care a iniţiat schimbarea în 2007, prin debarcarea comuniştilor de la conducerea Primăriei municipiului Chişinău.

    Valeriu Munteanu i-a chemat pe cetăţeni să participe la alegerile din 30 noiembrie în număr cât mai mare, pentru a permite Partidului Liberal să accelereze integrarea Europeană și aderarea la NATO a Republicii Moldova.

     

    Serviciul de presă al PL

     

    13 noiembrie 2014

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com