• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Întâlnirea candidaților PL cu angajații din sistemul medical din capitală

    Întâlnirea candidaților PL cu angajații din sistemul medical din capitală

    11.11.2014  

    Marţi, 11 noiembrie 2014, Mihai Moldovanu, vicepreședinte PL, Veronica Herţa,  vicepreședinte PL și Iurie Dârda, Președintele OT PL  sectorul Râșcani, candidaţi la funcţia de deputat din partea Partidului Liberal, au avut întrevederi la Spitalul Sfânta Treime din Chișinău și Asociația Medicală Teritorială sectorul Râşcani. La eveniment au participat și Directorul AMT Râşcani, Dna Valentina Pâslaru şi Galina Zavatin, Directorul Spitalului Sfânta Treime, dar și angajați și pacienți ale celor două instituții medicale.

    Veronica Herţa a trecut în revistă toate realizările Primăriei municipiului Chișinău de când Dorin Chirtoacă a fost ales Primar General al mun. Chișinău și a vorbit despre importanța zilei de 30 noiembrie 2014 -  „Votul cetățenilor de la 30 noiembrie nu este decisiv doar pentru noi, nici doar pentru voi, dragi concetăţeni. Votul de pe 30 noiembrie este decisiv pentru copiii noştri, pentru nepoții noștri! Personal, am un băieţel de 8 luni şi l-am lăsat acasă pentru a veni aici sa ma întâlnesc cu voi, nu pentru doar viitorul meu, ci mai mult pentru viitorul european al lui și al tutoror micuților din Republica Moldova.  Eu vreau ca copiii noştri să se bucure de un viitor în pace, în siguranţă și bunăstare aici, acasă. De aceea, mesajul nostru este să faceţi alegerea corectă la 30 noiembrie. Cu PL în familia NATO şi UE!”

    Mihai Moldovanu a prezentat primii 10 canditaţi PL la funcţia de deputat și a făcut o retrospectivă a ultimilor ani de activitate în calitate șef al Direcției Sănătății a consiliului municipal Chișinău. „Doar Partidul Liberal are un medic în primii 10 candidaţi. Dar pentru a rezolva problemele din domeniul sănătăţii voi, alegătorii, aveți nevoie de un reprezentat care ştie cu ce probleme vă confruntaţi. Îmi asum rezponsabilitatea de a revizui Legea Sănătăţii, care a fost aprobată în anul 1995 şi apoi modificată de toate legislativele astfel încât doar interesele lor să primeze, nu a cetățenilor. Cu toții cunoașteți problema centralizării sistemului de sănătate. Noi, PL, ne asumăm să o rezolvăm!”, a menționat Mihai Moldovanu. Dânsul a vorbit și despre problema lipsei utilajului medical în spitale, Codul medicamentului, serviciile din spitalele publice etc.

    ,,Nu pot spune că totul este rezolvat în sistemul medical din capitală. Însă putem schimba radical lucrurile dacă împreună ne angajăm să promovăm reforme şi să iniţiem programe în acest domeniu. Avem nevoie de susţinerea Dumneavoastră pentru modernizarea sistemului medical din capitală”, a menţionat Iurie Dârda, candidat PL la funcția de deputat, cu referire la problemele din instituțiile medicale publice.

    Candidații PL au mulțumit șefilor celor două instituții medicale și i-au îndemnat pe cei prezenți să voteze cu încredere Partidul Liberal, partidul care se gândește la oameni și la problemele lor.

    Serviciul de presă al PL

    11 noiembrie 2014

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com