• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu a participat la manifestările dedicate Hramului satului Burlănești, Edineț

    Mihai Ghimpu a participat la manifestările dedicate Hramului satului Burlănești, Edineț

    09.11.2014  

    Preşedintele PL, Mihai Ghimpu, alături de Victor Rusanovschi, Președintele OT PL Edineț, candidați la funcția de deputat în Parlament,  au participat la manifestările organizate de primăria comunei Burlănești, Edineț, cu prilejul hramului localităţii. Darul oferit din partea Partidului Liberal pentru Biserica din acest sat a fost o Icoană a Sfântului Mare Mucenic Dumitru și a unei Evanghelii aduse de la  Patriarhia Română.

    Mihai Ghimpu a adresat un mesaj de felicitare locuitorilor satului Burlănești, Edineț, dorindu-le sănătate tuturor, realizări multe şi frumoase, fericire şi bunăstare în casele fiecăruia. Preşedintele PL a mai spus că se simte onorat să fie la Burlănești, cu prilejul hramului localităţii, sărbătorită an de an la 8 noiembrie. „Satul DVS a fost şi rămâne a fi unul din pilonii de bază ai neamului românesc, care a dat republicii și neamului  oameni destoinici, care trăiesc în baza valorilor moştenite de la străbunii noştri”, a menționat Președintele PL, în mesajul de felicitare adresat locuitorilor din Burlănești. Mihai Ghimpu le-a mulţumit localnicilor pentru faptul că în vremuri grele, au păstrat, au valorificat şi au lăsat moştenire copiilor şi nepoţilor limba română, tradiţiile și cultura.

    În context, Mihai Ghimpu a îndemnat locuitorii să fie responsabili, să participe toţi la alegerile din 30 noiembrie 2014, votând pentru pace, libertate, dreptate, adevăr şi bunăstare, pentru unitatea neamului românesc în familia NATO și UE, obiective principale pentru care luptă echipa Partidului Liberal. „Pe 30 noiembrie 2014 ne decidem destinul nostru european. Trebuie să punem punct comunismului și imperialismului rusesc, adus pe meleagurile noastre cu baionetele şi tancurile, care ne-a furat prezentul nostru şi al părinţilor noştri şi vrea să ne fure şi viitorul copiilor noştri”, a subliniat Mihai Ghimpu.

    Primarul localităţii, Ion Iutiș, a mulţumit Preşedintelui PL pentru prezenţa la manifestările organizate, dar şi pentru darurile aduse Sfintei Biserici din localitate, menţionând că cei din Burlănești susțin Partidul Liberal și viitorul european al Republicii Moldova.

    Serviciul de presă al PL

     

    9 noiembrie 2014

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com