• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Echipa PL din sectorul Centru, Chișinău, susține copiii din familii social vulnerabile.

    Echipa PL din sectorul Centru, Chișinău, susține copiii din familii social vulnerabile.

    27.10.2014  

    Luni, 27 octombrie 2014, în cadrul centrului comunitar penrtru copii și tireret ,,Fantastic-Amicii”, din micro-sector, Direcția pentru Protecția Drepturilor Copilului a sectorului Centru, predestinat copiilor din familii social vulnerabile, a avut loc ziua ușilor deschise.

    În cadrul acestei sărbători a fost prezentată activitatea cercurilor ,,Arta Teatrală” și ,,Arta Decorativă”, în care copii sunt implicați pe parcursul întregului an.

    La evenimentul organizat anual au fost invitați reprezentanți din Organizația Teritorială PL sectorul Centru, Savca Silvia, secretar coordonator, Schidu Ștefan, Președinte Tineretului Liberal s. Centru, Veveriță Sergiu, membru al Biroului Permanent.

    Președintele Tinerului Liberal sect. Centru, Schidu Ștefan, a mulţumit organizatorilor, accentuând importanţa implicării copiilor și tinerilor în activitați extrașcolare. Dânsul a menţionat că „în urma plecării masive a părinților peste hotare, copiii rămân fără atenție, iar implicarea acestor copii într-un astfel de centru contribuie pozitiv la dezvoltarea lor. Copii și tineretul sunt viitorul, de calitatea pregătirii acestora depinde viitorul republicii”.

    Secretarul coordonator al OT PL Centru, Silvia Savca, a evidențiat că „cel mai bogat om este acea persoana care-i are aproape pe ambii părinți, anume familia este cea care unește acele valori morale, spirituale și buna educație, oferind copiilor cei 7 ani de acasă”.

    La finalul evenimentului, echipa PL a oferit copiilor în dar fructe, drapele, brățări, pixuri cu logo-ul PL și rechizite, atât de necesare pentru a continua lucrurile frumoase pe care le fac acești copii.

     

    Reprezentații OTPL  sect. Centru au mulțumit organizatorilor și pedagogilor pentru efortul consecvent și căldura oferită copiilor în cadrul acestui centru și au subliniat că prin aceste acțiuni ei sunt parte și contribuie la realizarea obiectivului principal al PL - schimbarea până la capăt!

    Serviciul de Presă al PL
    27 octombrie 2014



     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com