• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Tineretul Liberal din Telenești s-a convocat în Conferință

    Tineretul Liberal din Telenești s-a convocat în Conferință

    20.08.2014  

    Duminică, 17 august 2014, a avut loc Conferința Tineretului Liberal din OT PL Telenești. La eveniment au fost prezenți: Ion Cebanu, președintele TL; Valerian Bejan, președintele Organizației Teritoriale PL Telenești. Conferința a fost deliberativă. Pe ordinea de zi au fost incluse următoarele subiecte:
    -    Raportul de activitatea a președintelui Organizației de Tineret din OT PL Telenești;
    -    Alegerea conducerii Organizației de Tineret din cadrul OT PL Telenești;
    -    Alegerea delegaților la Conferința Republicană a Organizației Tineretului Liberal;
    -    Discursul Președintelui TL Ion Cebanu.

    În raportul de activitate, prezentat de Președintele Organizației de Tineret a PL din Telenești,  s-a menționat despre realizările Organizației înregistrate în ultimul an. Membrii din Organizației de Tineret din Telenești au dat dovadă de devotament și atitudine, astfel încât organizația are o reprezentanță bună în teritoriu.  

    În calitate de președinte al Organizației de Tineret a OT PL din Telenești a fost aleasă Boghiu Valentina, care și-a propus o listă de angajamente pe care le va realiza alături de echipă.  

    În final, Președintele TL, Ion Cebanu, a vorbit tinerilor despre situația social-politică din republică, menționând: „Este un an greu, dar în care ne punem multe speranțe. Or, vedeți și voi ce se întâmplă acum în stat. După excluderea PL de la guvernare, lucrurile au evoluat nu tocmai pozitiv. Exemple elocvente sunt Banca de Economii și Aeroportul Internațional Chișinău. Europa ne-a dat încredere în credit prin semnarea Acordului de Asociere, devenită și marea realizare a guvernării democratice, venită la cârma statului în 2009. Noi nu am realizat încă cerințele europene, care ne-ar ridica societatea la nivelul european. Totuși, situația din Ucraina a accelerat procesul de semnare a Acordului. În anul acesta nu putem permite revenirea comuniștilor și a forțelor proruse la conducerea statului. Lumea e dezamăgită în Coaliția de guvernare și funcția noastră este să le explicăm că Partidul Liberal este alternativa rezonabilă pentru a duce schimbarea până la capăt. Noi avem cu ce veni, noi nu suntem corupți, nu suntem trădători, noi avem lideri: Mihai Ghimpu, Dorin Chirtoacă, Mihai Moldovanu, Anatol Șalaru ș.a. Este foarte important ca PL-ul să aibă un procent bun la alegerile din toamna acestui an. Este evident că vom fi nevoiți să facem coaliție, dar în dependență de cât de multe voturi vom acumula, vom putea să aducem rezultatele așteptate de cetățenii noștri și de europeni".

    La fel, Ion Cebanu le-a dorit tinerilor succes și are toată încrederea că Organizația de Tineret a PL din Telenești va înregistra rezultate remarcabile. 

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com