• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Conducerea PL la sfat cu locuitorii din Strășeni

    Conducerea PL la sfat cu locuitorii din Strășeni

    03.08.2014  
    Mihai Ghimpu, Președintele Partidului Liberal și Dorin Chirtoacă, Primar General al mun. Chișinău, Prim-vicepreședinte al PL au avut sâmbătă, 2 august 2014, o întâlnire cu locuitorii din Strășeni. Întrunirea o fost organizată de către Lilian Carp, Președintele OT PL Strășeni și a avut loc în localitatea Vorniceni, la eveniment fiind prezenți peste 400 de cetățeni. Participanții s-au interesat despre situația politică din republică, avantajele semnării Acordului de Asociere dintre R. Moldova și Uniunea Europeană, dar și despre obiectivele pe termen scurt și lung ale Partidului Liberal.

    „Partidul Liberal a fost, este și va fi promotorul integrării R. Moldova în Uniunea Europeană și aderării la NATO”, a menționat Mihai Ghimpu, care s-a referit și la acțiunile Kremlinului, vorbind, totodată, și despre problema transnistreană, pe care a comparat-o cu situația din Georgia din 2008 și Ucraina, acest an.

    Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a trecut în revistă situația social - politică din republică și a vorbit despre lupta crâncenă care se va da la toamnă în campania electorală, menționând că doar votând politicieni onești, patrioți, politicieni care au în sânge durerea neamului românesc putem să schimbăm situația din republică”.

    Dorin Chirtoacă a precizat că Partidul Liberal v-a desfăşoara o campanie electorală responsabilă, acordând atenţie problemelor cu care se confruntă cetăţenii, atât în municipiul Chişinău, cât şi la nivel republican. Dorin Chirtoacă a menţionat importanţa de a face alegerea corectă la toamnă: ”Doar alegând vectorul european putem izbuti, „Pas cu pas trebuie să facem dreptate pentru poporul nostru, care timp de 200 de ani a stat la o parte, fără posibilitatea să fie în rând cu popoarele Europei. Europa înseamnă o veche civilizație. Europa înseamnă o economie puternică. Europa înseamnă cea mai mare parte a patrimoniului universal. De asemenea, Europa înseamnă reguli, unde legea și interesul public întotdeauna prevalează asupra corupției și interesului personal. Europa înseamnă state demne, puternice, unde fiecare om se simte apărat, unde își poate construi un viitor. Europa înseamnă șanse pentru fiecare. Europa înseamnă un mod de organizare a vieții în așa fel, încât cel mai simplu muncitor, de la omul care lucrează în stradă sau la țară, până la înalți demnitari de stat, fiecare să își poată trăi viața în demnitate și prosperitate”.

    Evenimentul fiind încheiat de Președintele PL care a adresat un mesaj de mulțumire celor prezenți pentru că nu sunt indiferenți față de ceea ce se întâmplă în republică, pentru încrederea acordată Partidului Liberal, îndemnând cetățenii să  lupte pentru „un viitor mai bun în Uniunea Europeană, acolo unde omul și legea sunt prioritare”.
    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    3 august 2014
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com