• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Clubul Liberal Viena se implică în realizarea schimbării până la capăt

    Clubul Liberal Viena se implică în realizarea schimbării până la capăt

    28.07.2014  
    Duminică, 27 iulie 2014, la inițiativa Președintei Clubului Liberal Viena, Silvia Zotea, a fost organizată o întâlnire deschisă a membrilor Clubului Liberal Viena, unde au avut ocazia să participe și alți doritori. La întâlnire au mai fost prezenți membrii activi ai clubului -  Vitalie Bria, Andrei Vioara, Alexandra Pitlic, Iurie Zacon, Elena Vioara, Viorel Bolocan, Vera Carastan ș.a.
    Silvia Zotea, Președinta Clubului Liberal Viena, a mulțumit celor prezenți pentru că au dat curs inițiativei de organizare a evenimentului și a ținut să precizeze importanța unor astfel de întâlniri pentru întreaga comunitate din Viena, precum și pentru toate comunitățile cetățenilor noștri aflați în afara republicii, ținând cont de necesitatea creării unei  forțe unite întru realizarea schimbării spre bine în republica noastră.  „Anume Clubul Liberal are rolul de a fortifica eforturile  și forța noastră întru realizarea obiectivelor noastre comune. Pentru acest lucru, imperativ este de a menționa importanța implicării cetățenilor aflați departe de casă  în rezolvarea diverselor probleme cu care se confruntă societatea RM, precum și a problemelor specifice din diasporă. Fiecare  este o voce din mulțime, care în cadrul Clubului Liberal Viena este așteptat cu drag pentru a-și exprima liber opiniile și a acționa cu mult curaj”, a mai adăugat Silvia Zotea.
    Având în vederea necesitatea unei implicări mai active din partea autorităților Republicii Moldova în problematica Diasporei și  a unei colaborări continue cu aceasta, Silvia Zotea a menționat importanța participării active a Diasporei  la alegerile parlamentare din toamna acestui an. Anume acest segment al populației RM, deloc neglijabil,  poate avea un cuvânt puternic în favoarea democrației și a cursului european.  S-a mai accentuat importanța mobilizării tuturor în vederea înregistrării fiecărui cetățean aflat în afara republicii pe site-ul www.alegator.md, numărul celor înregistrați fiind decisiv la deschiderea secțiilor de votare.  
    S-au purtat, de asemenea, discuții deschise despre situația actuală din RM, posibilitatea și necesitatea participării active a fiecăruia dintre noi în viața politică a republicii, lucru ce poate determina, în sens pozitiv, realizarea obiectivului european și poate asigura Libertatea, Dreptatea, Adevărul și Bunăstarea fiecărui cetățean în parte. 
    Cei prezenți la întâlnire și-au exprimat bucuria pentru faptul că au posibilitatea de a se întâlni în cadrul Clubului și realiza lucruri frumoase pentru a aduce schimbarea în bine până la capăt în Republica Moldova
    La final, cei prezenți au primit ultimul număr al buletinului informativ „Liberalul” pentru a se informa despre activitatea și realizările Partidului Liberal.
    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    28 iulie 2014
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com