• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Conferința Organizației Femeilor Liberale a Organizației Teritoriale PL Telenești

    Conferința Organizației Femeilor Liberale a Organizației Teritoriale PL Telenești

    04.06.2014  
    Duminică, 1 iunie 2014, a avut loc Conferinţa Organizaţiei Femeilor Liberale a OT Telenești. La Conferinţă au participat peste 70 membre OFL din raionul Telenești și Preşedintele Organizaţiei Teritoriale, dl Valerian Bejan. 
    Delegatele la Conferinţă au reales conducerea OFL a raionului Telenești.
     În calitate de Preşedintă a Organizaţiei Femeilor Liberale, a fost realeasă dna Viorica Zara, iar în calitate de vicepreşedinte  ale Organizaţiei – doamnele Tatiana Mârza, Olga Gherman, Guzun Oxana și Maria Mihalcenco. De asemenea,  a fost ales Biroul Permanent al OFL Telenești şi secretara coordonatoare, în persoana dnei Ludmila Stîncaru.
    În discursul său, Președintele OT Telenești, Valerian Bejan, a menționat următoarele “Organizația Femeilor Liberale în Telenești este numeroasă, reprezintă practic toate localitățile din raion. OFL și-a reales conducere astăzi, după ce am examinat mai multe candidaturi pentru funcția de Președintă și după ce am constituit organizații locale în majoritatea localităților. Doar prin unitatea dintre OFL, TL și și toate structurile Organizațiilor Teritoriale, Partidul Liberal va asigura realizarea obiectivului nostru european și vom contribui cu tot ceea ce este necesar întru binele poporului, întru  LIBERATEA, DREPTATEA, ADEVĂRUL și BUNĂSTAREA cetățenilor.”
    La Conferință a participat Corina Fusu, Președinta OFL, Deputată în Parlamentul RM. În discursul său a mulțumit conducerii și doamnelor că au organizat conferința OFL, că au curaj și dorință să se implice în activitatea politică. Le-a îndemnat  să fie active, să comunice, să tindă să ocupe funcții de conducere la nivelul OT, să participe activ la trening-uri de instruire, așa încât să le putem propune în calitate de candidate la alegerile parlamentare și locale. De asemenea, a menționat cât de important este să fie solidare între ele și că OFL întotdeauna le va fi un sprijin de nădejde. Datorită  contribuției femeilor, izbânda Partidului Liberal în alegeri este garantată.
    Cristina Boaghi, Secretar Politic OFL, prezentă la Conferință, a informat organizația despre Conferința Republicană a OFL din 8 iunie curent, a menționat care este cota de reprezentare pentru fiecare structură și toate coordonatele evenimentului.  
    La Conferință a participat și dna Clara Sava, membră a Clubului Liberal al femeilor de afaceri, membră a Biroului Politic OFL. 
    Organizația Femeilor Liberale a OT Telenești a delegat pentru Conferința Republicană OFL, 18 membre. 
    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    4  iunie 2014
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com