• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  „Miss Baba” satului Corjova, Criuleni

    „Miss Baba” satului Corjova, Criuleni

    03.03.2014  
    La data de 2 martie 2014, satul Corjova a fost cuprins de emoții pozitive datorită concursului „Miss Baba”, organizat de Primăria satului, care este condusă de Gheorghe Ojog, primar din partea PL.

    În calitate de invitați au participat:  Deputatul Mihai Ghimpu, Președintele Partidului Liberal; Oleg Ogor, Președintele Organizației Teritoriale PL Criuleni; Vasile Chitoroagă, Secretar general-adjunct al Partidului, precum și câțiva primari din localitățile învecinate satului Corjova.

    Scopul concursului este de a demonstra că frumusețea și candoarea unei femei nu ține cont de vârsta acesteia.

    La concurs au participat 5 aspirante la titlul de „Miss Baba” satului Corjova, care au fost supuse la 5 probe: prezentarea concurentei, proba artistică, tema pentru acasă, testul de inteligență și concursul de dans.

    5 bunicuțe curajoase au luptat pentru titlul de „Miss Baba”  - Elena Poalelungi, Nina Gavriciuc, Vera Pădurean, Daria Gore și Maria Cernenco – care s-au bucurat de susținerea nepoților și a strănepoților, dar și a întregii săli.

    Deputatul Mihai Ghimpu a felicitat participantele pentru curaj și pentru că sunt un exemplu frumos pentru tinerele generații  -  „Sunteți frumoase, sunteți deștepte, dar, în primul rând, sunteți foarte curajoase! Atsfel de concursuri de desfășoară și în multe localități din România, mai ales că femeia, prin definiție, este întruchiparea frumuseții! Vă felicit, în prag de 8 martie, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii și vă doresc să fiți mereu atât de vesele, pline de viață și frumoase, pentru că femeia e frumoasă la orice vârstă!”

    Mihai Ghimpu a oferit câte un premiu bănesc  pentru fiecare participantă pentru curajul de a participa la acest concurs.

    Participantele au impresionat membrii juriului prin cântece și dansuri tradiționale, numere artistice și măiestrie culinară.

    Titlul de „Miss Baba” satului Corjova în acest an i-a revenit D-nei Vera Pădurean, care, pe lângă coroană, a câștigat și un premiu bănesc de 2000 de lei.
    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    3 martie 2014




Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com