• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Organizația Primară PL din or. Codru a convocat Adunarea Generală

    Organizația Primară PL din or. Codru a convocat Adunarea Generală

    03.03.2014  
    Ieri, 2 martie 2014, a avut loc Adunarea Generală a Organizației Primare PL din or. Codru.
    La Adunare, în calitate de invitați, au participat: Deputatul Mihai Ghimpu, Președintele PL și Roman Sofroni, Președintele Organizației Teritoriale PL Chișinău, sect. Centru.

    Ordinea de zi a Adunării a cuprins prezentarea raportului de activitate al Organizației de către Președintele Andrei Roșca; alegerea conducerii Organizației; delegarea participanților la Conferința Organizației Teritoriale PL Centru; prezentarea situației sociale și politice din republică de către Președintele PL, Deputatul Mihai Ghimpu.

    În urma audierii raportului de activitate al Organizației , prezentat de către Andrei Roșca, participanții la Adunare au pus în discuție mai multe chestiuni organizatorice legate de activitatea organizației și principalele probleme cu care se confruntă locuitorii orășelului Codru.

    În continuare, Adunarea a ales conducerea Organizației, astfel, în calitate de Președinte al Organizației Primare PL Codru a fost reales Andrei Roșca; vicepreședinți - Veaceslav Godzin,  Alexandru Zavulan, iar Silvia Savca (Presedinta OFL) și  Pleşca Ana (Președinta Tineretului Liberal) sunt incluși din oficiu în lista de vicepreședinți. În funcția de secretar coordonator al Organizației a fost ales Victor Dodica.
    Adunarea a ales membrii Biroului Permanent al Organizației și a delegat participanții la Conferința Organizației Teritoriale PL Centru.

    Mihai Ghimpu a informat participanții Adunării despre situația socială și politică din republică și a accentuat importanța deciziei Parlamentului UE prin care a fost abolit regimul de vize pentru R. Moldova. Totodată, Președintele PL a vorbit despre semnificația istorică a datei de 2 martie pentru R. Moldova și acțiunile Partidului de a marca cei 22 de ani de la declanșarea conflictului armat de pe Nistru.
    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    3 martie 2014

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com