• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Un Mărțișor pentru fiecare!

    Un Mărțișor pentru fiecare!

    01.03.2015  
    Cu ocazia sosirii primăverii, membrii Organizației de Tineret a Partidului Liberal  au dăruit trecătorilor mărțișoare, felicitări și calendare cu tematica primăverii.

    Cei mai matinali au fost membrii Organizației TL din sect. Râșcani, care au pornit de dimineață să dăruiască tradiționalul mărțișor trecătorilor din regiune. Aceștia au transmis felicitări, urări de bine și au îndemnat locuitorii să promoveze frumoasele tradiții românești, purtând mărțișorul la piept.
    Același gest frumos l-au făcut și ceilalți tineri liberali din sect. Buiucani, Ciocana și Centru, în timp ce Clubul Liceenilor Liberali, au pornit de la sediul central al Partidului și au dăruit calendare și mărțișoare pe Strada Pietonală din Chiținău.

    Clubului Studenților Liberali, pentru a prevesti sosirea frumoasei primăveri, a împărțit mărțișoare și felicitări în apropierea unor Blocuri de studii universitare și cămine.

    Spiritul sărbătorii Mărțișorului a fost răspândit de Tinerii Liberali în toată capitala, dar și în afara ei. Astfel, membrii Organizației Tineretului Liberal din Ungheni, au ieșit  pentru a-i felicita pe locuitori, dăruindu-le, conform tradiției, câte un marțișor și o felicitare.

    Trecătorii  au rămas plăcut surprinși de inițiativa tinerilor de a-i felicita cu ocazia venirii primăverii și au fost receptivi la mesajul transmis de către echipa Partidului Liberal - În prag de primăvară, Mărţişorul să Vă umple casa de bucurie şi speranţă. Prindeţi-l la rever şi zâmbiţi către soare, aşa ca totul să înflorească în jur!

    Întrucât sărbătoarea Mărţişorului defineşte caracterul spritual al poporului nostru, tinerii liberali au îndemnat trecătorii ca în această zi, precum și luna întreagă, să demonstreze ataşament faţă de tradiţiile și obiceiurile Mărţişorului, moştenite de noi de la daci şi romani. 
    Serviciul de Presă al PL
    1 martie 2015
     
     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com