• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu - alături de „boboceii” Liceului „Pro Succes”

    Mihai Ghimpu - alături de „boboceii” Liceului „Pro Succes”

    22.02.2014  
    În fiecare an, tradițional, Liceul Teoretic „Pro Succes” din mun. Chisinău marchează  un eveniment deosebit  al elevilor din clasa I -  „100 de pași”, care semnifică primele 100 de zile și primele succese din primul an școlar din viața lor. Anul acesta evenimentul s-a desfășurat pe data de 21 februarie, iar invitat de onoare a fost Deputatul Mihai Ghimpu, Președintele Partidului Liberal. 

    Prezent la eveniment, Mihai Ghimpu a felicitat copiii pentru succesele obținute și străduința cu care învață, exprimându-și recunoștinta învățătorilor care îi ghidează pe drumul cunoașterii - „Vă doresc, dragi elevi, să luați note cât mai mari, să vă bucurați părinții cu multe rezultate și să trăiți din plin anii de școală, care sunt cei mai frumoși ani din viața noastră. Le mulțumesc enorm învățătorilor pentru perseverența, dragostea și răbdarea de care dau dovadă în această muncă nobilă.  Dvs, stimați profesori, le sunteți mentori în viață, iar datorită eforturilor și muncii Dvs acești copilași vor deveni adevărați luptători ai neamului, plini de curaj și demnitate! Vă urez noi performanţe, noi descoperiri, noi prieteni și multe realizări frumoase!”

    Copiii, copleșiți de sinceritatea, dragostea și deschiderea Președintelui Mihai Ghimpu, i-au mulțumit pentru vizită și l-au rugat să vină în fiecare zi, iar în dialogul cu Dl. Ghimpu aceștia au glumit, și-au împărtășit visele și au fost deschiși și firești.

    Pentru a-i motiva să învețe și să obțină mari succese în continuare, Dl Mihai Ghimpu le-a adus în dar învățăceilor câte o carte cu povești alese și a dăruit bibliotecii Liceului câteva exemplare ale cărții „Conștiința națională a românilor moldoveni",  de Gheorghe Ghimpu.

    La sfârșitul evenimentului Mihai Ghimpu a fost asaltat de copii, dornici să îl salute, să dea mâna cu Președintele, să facă poze și sa îl cunoasca mai îndeaproape.

    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    22 februarie 2014
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com