• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Conferința Organizației Teritoriale PL Ciocana

    Conferința Organizației Teritoriale PL Ciocana

    15.02.2014  
    Astăzi, 15 februarie 2014, s-a desfășurat Conferința Organizației Teritoriale PL Ciocana. La Conferință, în calitate de invitați, au participat: Mihai Ghimpu, Președintele Partidului Liberal și Dorin Chirtoacă, Prim-vicepreședinte al Partidului, Primar General al mun. Chișinău.
    Conferința a fost deliberativă și a adoptat în unanimitate următoarea ordine de zi:  prezentarea raportului de activitate al Organizației Teritoriale PL Ciocana de către Președintele Ana Eremei;  alegerea conducerii Organizației, a Biroului Permanent; delegarea participanților la Congresul Partidului;  prezentarea situației sociale și politice din republică, principalele realizări ale Partidului și obiectivele/prioritățile PL-ului pentru anul 2014, de către Președintele Mihai Ghimpu și Prim-vicepreședintele Dorin Chirtoacă.
    Participanţii au audiat raportul de activitate al Organizaţiei, prezentat de către preşedintele acesteia – Ana Eremei.   Ulterior, în urma informației audiate,  în cadrul sesiunii de întrebări,  participanții la Conferință au discutat despre principalele provocări și realizări ale Organizației și perspectivele acesteia pentru acest an.

    Primarul mun. Chişinău, Dorin Chirtoacă, Prim-vicepreşedinte PL, a enumerat o serie de merite ale Partidului în municipiu, suburbii și în întreaga republică, precizând strategia și prioritățile PL-ului pentru acest an în vederea unei mai bune organizări și consolidări a partidului. „Datorită Chișinăului și Partidului Liberal avem astăzi democrație în republică. Noi avem cele mai solide rezultate, în pofida piedicilor și  condițiilor  grele. Prioritatea noastră este Intregarea Republicii Moldova în UE și de aceea vom lupta pentru acest scop, iar cetățenii trebuie să înțeleagă că aceasta este singura opțiune corectă pentru asigurarea unui viitor mai bun republicii. Ne-am asumat schimbarea până la capăt, și o vom realiza! Vă mulțumesc și mult succes!” – a mai menționat Dorin Chirtoacă.

    Președintele Partidului, Mihai Ghimpu, a vorbit despre situația socială și politică din republică, politica Partidului, priorități pentru a.c, realizările și activitățile PL-ului și a evidențiat importanța continuării cursului european, semnarea Acordului de Asociere, liberalizarea regimului de vize etc.  „2014 este anul care va decide viitorul european al republicii, iată de ce, în ciuda greutăților și obstacolelor, trebuie să aducem Adevărul și Dreptatea în casele oamenilor și să le îndeplinim visul european. Unicul Partid care a dat dovadă de consecvență, demnitate, corectitudine și devotament încă de la fondare este Partidul Liberal. Noi am rămas a fi singura echipă care luptă pentru cauză și oameni,  iar acest lucru este evident prin acțiunile Fracțiunii PL de a împiedica fărădelegile Coaliției de guvernare ” – a subliniat Președintele PL.

    În urma dezbaterilor și discuțiilor,  delegații Conferinței Organizației Teritoriale PL Ciocana au hotărât:
     În calitate de Președinte al Organizației Teritoriale PL  Ciocana  a fost realeasă Ana Eremei;
    -    Vicepreședinți : Igor Ciubotaru, Anatol Donica, Igor Moraru, Valeriu Nani și  Veronica Buzu.
     În calitate de secretar coordonator  al Organizației a fost ales Cristofor Enciu.

    Conferința a ales Biroului Permanent  al Organizației și a delegat participanții la Congresul Partidului.
    Mihai Ghimpu a mulțumit colegilor de partid pentru că le pasă și se implică în lupta pentru cauză și pentru a realiza schimbarea în bine pănâ la capăt și a felicitat membrii noi aleși în funcții.

    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    15 februarie 2014


Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com