• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Adunarea Generală a Organizației Primare PL Cruzești

    Adunarea Generală a Organizației Primare PL Cruzești

    13.02.2014  
    La data de  12 februarie 2014, a avut loc Adunarea Generală a Organizaţiei Primare PL Cruzești. La şedinţă au participat, în calitate de invitaţi, Vicepreşedinta Partidului Liberal, Deputata Corina Fusu; Președinta Organizației Teritoriale PL Ciocana, Ana Eremia și Președintele CMC(Consiliul Municipal Chișinău), Ion Gabura.


    Ordinea de zi a Adunării a cuprins prezentarea raportului de activitate al Organizației de către Violeta Crudu; alegerea conducerii Organizației; discutarea problemelor localității și metode eficiente de soluționare a acestora; stabilirea priorităților pentru anul 2014 și prezentarea situației sociale și politice din republică de către Vicepreședintele PL, Deputata Corina Fusu.

    Participanții au dezbătut o serie de chestiuni organizatorice și au venit cu diverse propuneri de soluționare a problemelor actuale ale localnicilor din Cruzești.

    Corin Fusu  a vorbit despre situația socială și politică din republică, implicarea femeilor în procesele decizionale și a punctat prioritățile PL-ului pentru acest an.

    Participanții Adunării au ales conducerea Organizației, astfel, în calitate de Președinte al Organizației Primare PL Cruzești  a fost aleasă Violeta Crudu, vicepreședinte – Dinu Mămăligă, iar secretarul coordonator – Nicu Rusu. Adunarea a ales membrii Biroului Permanent al Organizației și a delegat participanții la Conferința Organizației Teritoriale PL Ciocana, care se va desfășura în data de 15 februarie a.c.

    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    13 februarie 2014
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com