• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Organizația Primară PL din Vadul lui Vodă a convocat Adunarea Generală

    Organizația Primară PL din Vadul lui Vodă a convocat Adunarea Generală

    06.02.2014  
    Astăzi, 6 februarie 2013, la Vadul lui Vodă s-a desfășurat Adunarea Generală a Organizației Primare din Localitate. La ședință, în calitate de invitați, au participat: Deputatul Mihai Ghimpu, Președintele Partidului Liberal, Ana Eremei, Președinta Organizației Teritoriale PL Ciocana, consilier municipal, Vasile Petrea, consilier municipal și Ion Gabura Președintele Fractiunii PL in Consiliul Municipal Chișinău.

    Ședința a fost deliberativă și a adoptat în unanimitate ordinea de zi.

    Participanților de la Adunare le-a fost prezentat raportul de activitate al Organizației Primare a Partidului din Vadul lui Vodă, iar ulterior, au avut loc discuții, dezbateri, propuneri în legătură cu realizările Organizației și prioritățile pentru 2014.

    Președintele Partidului  s-a interesat de problemele localnicilor, situația localității și a prezentat o informație succintă despre situația socială și politică din republică. Președintele Mihai Ghimpu a subliniat și principalele reușite ale partidului, făcând referință la ridicarea nivelului de trai în sate prin implementare proiectelor de construcție a canalizării, apeductelor, instalarea conductelor de gaz, iluminare – obiectiv care figurează și în programul Partidului. Președintele PL a mai precizat că banii care au fost investiți în suburbii, înclusiv în localitatea V. lui Vodă, sunt de la Primăria mun. Chișinău, totodată, Mihai Ghimpu a reiterat importanta anului 2014 pentru viitorul european al republicii: „Acest an este foarte important pentru R. Moldova, întrucât de el depinde viitorul european al republicii. Este un an fructuos, iar noi trebuie să valorificăm potențialul pe care îl avem și să informăm oamenii corect, să le explicăm cum stau lucrurile. Fiecare cetățean trebuie să înțeleagă că o altă opțiune pentru ca R. Moldova să aibă un viitor mai bun decât integrarea în UE, nu avem! Iată de ce datoria noastră, a liberalilor, este de a continua această luptă pe care ne-am asumat-o, căci PL este singurul Partid care poate ieși demn în fața oamenilor și care are rolul principal în menținerea încrederii în viitorul nostru european. Lupta e comună, îmi doresc și vă doresc să muncim ca o familie!”

    Adunarea Generală a Organizației Primare PL din Vadul lui Vodă a ales conducerea organizației.
    În calitate de Președinte a fost reales Ștefan Calancea, vicepreședinți – Sergiu Costin și Igor Domenti, iar Lidia Cotoman a fost aleasă în funcția de secretar coordonator al Organizației. Totodată, Adunarea a ales membrii Biroului Permanent și a delegat participanții la Conferința Organizației Teritoriale PL Ciocana, care va avea loc la 15 februarie a.c.

    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    6 februarie 2014
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com