• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Organizația Primară PL din Sângera a convocat Adunarea Generală

    Organizația Primară PL din Sângera a convocat Adunarea Generală

    03.02.2014  
    Organizația Primară a Partidului Liberal din Sângera a convocat astăzi, 3 februarie 2014, Adunarea Generală.
    La ședință au participat și Președintele Partidului Liberal, Deputatul Mihai Ghimpu și Vicepreședintele PL, Mihai Moldovanu.

    Participanții la Adunare au discutat o serie de chestiuni organizatorice și au audiat raportul de activitate al Organizației Primare PL Sângera, prezentat de preşedintele acesteia, Mihai Lari, dar și raportul de activitate al Organizației de Tineret, prezentat de Președintele Valeriu Popa.  În urma informației audiate, participanții la adunare,  în cadrul sesiunii de întrebări, au discutat despre principalele provocări și realizări ale organizației și perspectivele acesteia pentru acest an.

    Președintele Partidului, Mihai Ghimpu, a purtat o discuție cu membrii PL din Sângera, interesându-se de problemele locuitorilor și răspunzându-le la întrebări, totodată, i-a informat despre situația politică și cauzele pentru care în R. Moldova este încă sărăcie, corupție și nedreptate.
    Președintele liberalilor a enumerat principalele realizări ale partidului în plan național și social care au reușit să schimbe cursul republicii spre Uniunea Europeană. „Republica poate avea un viitor mai bun doar în UE, pentru că UE înseamnă Omul și Legea în prim plan, funcționarea corectă a instituțiilor de stat și respectarea libertății omului . Toate schemele de corupție, delapidările, folosirea banului public în interes personal nu vor fi tolerate în UE, iată de ce trebuie ca RM să devină stat membru UE. Iar acest lucru trebuie să îl facem noi, Partidul Liberal, pentru că PL este singurul garant al unei republici democratice, cu cetățeni liberi, care luptă cu adevărat pentru viitorul european al RM și este singurul partid care  a rezistat tuturor încercărilor de a-l lichida. Partidul nostru, spre deosebire de  celelalte, a avut curajul să spună întotdeauna lucrurilor pe nume a rămas fidel luptei pentru cauză, pentru bunăstarea și dreptatea oamenilor, iată dovada că suntem puternici, că suntem pe drumul corect, că interesul nostru este de a aduce schimbarea în bine în societate și nu profităm de încrederea cetățenilor pentru a fura Banca de Economii, Aeroportul sau alte bunuri ale statului, așa cum face Coaliția de la Guvernare, folosind cauza europeană în scopuri meschine”, a menționat Mihai Ghimpu, Președintele PL.

    La Adunare a fost aprobată lista delegaților la Conferința Organizației Teritoriale PL Botanica unde vor fi aleși delegații la Congresul Partidului.

    La sfârșit, Președintele Mihai Ghimpu a adresat un mesaj de mulțumire colegilor de partid: „Vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați reușit să faceți până acum, pentru  corectitudinea și verticalitatea de care dați dovadă și am foarte mare încredere că ştiţi ce trebuie să faceţi în continuare.  Mult succes şi fiți întotdeauna pregătiți pentru bătăliile pe care le avem în faţă!”
    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    3 februarie 2013
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com