• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Conferința Organizației Teritoriale PL Criuleni

    Conferința Organizației Teritoriale PL Criuleni

    02.02.2014  
    Astăzi, 2 februarie 2014, s-a desfășurat Conferința Organizației Teritoriale PL Criuleni la care au participat și Președintele Partidului, Deputatul Mihai Ghimpu, Deputatul Gheorghe Brega și Președintele Organizației Teritoriale PL Ungheni, Iurie Chirinciuc.

    Ședința a fost deliberativă, iar pe ordinea de zi au figurat: prezentarea raportului de activitate al Organizației de către Președintele Oleg Ogor, alegerea conducerii Organizației,  activități și priorități pentru anul 2014 și alte chestiuni de ordin organizatoric.

    Ordinea de zi a şedinţei a fost aprobată, prin vot unanim, de către delegații Conferinței și, ulterior, a fost prezentat raportul de activitate al Organizației Teritoriale PL Criuleni în care Președintele Organizației a accentuat reușitele și realizările filialei.

    În cadrul ședinței, Deputatul Mihai Ghimpu, Președintele Partidului Liberal, a  făcut o analiză și prezentat situația socială și politică din republică, informând delegații despre ultimele evenimente politice și despre strategia și prioritățile Partidului pentru anul 2014.
    Mihai Ghimpu a reiterat că Partidul a devenit și mai puternic, și mai optimist în realizarea programului său,  fiindcă politica partidului este nu pentru străini și pentru mulți bani, ci pentru oameni, pentru cauza europeană și pentru cauza națională. „Iată de ce avem datoria  să prețuim și să luptăm și mai mult pentru valorile liberale care, de fapt, înseamnă totul pentru om și nici într-un caz să nu permitem agenților, oportuniștilor, să profaneze aceste valori. Eu vă mulțumesc pentru faptul că sunteți alături în lupta pe care a început-o Partidul Liberal pentru Libertate, Dreptate, Bunăstare și Unitate. Vă sunt recunoscător că până astăzi nu ați răspuns provocărilor trădătorilor și nu v-ați lăsat amăgiți. Astăzi Partidul Liberal este în afara actului guvernării, dar luptă cu verticalitate pentru cauza pe care și-a asumat-o. Precum știți, noi votăm tot ceea ce ține de reforme, bunăstarea cetățenilor și continuarea cursului european, chiar dacă suntem în opoziție, pentru că aceasta înseamnă începutul ruperii de la cei care ne-au ocupat. Însă ceea ce ține de furturi, mafie, corupție și contrabandă -  suntem și vom fi categoric împotrivă și vom informa opinia publică despre încălcările Coaliției de la guvernare”, a completat Mihai Ghimpu.
    Mihai Ghimpu a mai subliniat că:  „Noi, liberalii, nu avem nimic comun și nu putem fi alături de cei cară tradeaza poporul sau fură  averea lui! Cum poți să afirmi cu atâta tupeu că optezi pentru cursul European al republicii, iar pe la spate să furi Banca de Economii, să concesionezi Aeroportul?! Am atenționat în repetate rânduri Coaliția de la guvernare, cetatenii, și le-am spus că acțiunile și politica Coalitiei,  privatizările ilegale etc, nu fac decât   să aduca din nou neîncrederea cetățenilor în partidele democratice, ceea ce de fapt înseamna readucerea PCRM-ul la guvernare”.

    În final, delegații Conferinței au reales conducerea Organizației Teritoriale PL Criuleni:
    - în calitate de Președinte al Organizației a fost reales Oleg Ogor;
    - în calitate de vicepreședinți: Gheorghe Ojog, Valentin Sașcov, Ion Guzun și Valeriu Iurcu;
    În funcția de Secretar coordonator al Organizației a fost aleasă Galina Sașcov, totodată, delegații  Conferinței au ales membrii Biroului Permanent al Organizației și au stabilit numărul delegaților la Congresul Partidului.

    Președintele Partidului a felicitat conducerea Organizației Teritoriale PL Criuleni, precum și pe ceilalți membri aleși în funcții, le-a urat mult succes, multă perseverență și multă corectitudine în tot ceea ce fac. „Vă mulțumesc pentru verticalitate, pentru muncă, pentru curaj și sper să devenim pe zi ce  trece tot mai puternici, mai uniți, mai mulți și mai consolidați!”, a punctat Președintele Ghimpu.
    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    2 februarie 2013
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com