• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Au fost desemnați câștigătorii Turneului de minifotbal organizat în memoria lui Nicolae Andronachi!

    Au fost desemnați câștigătorii Turneului de minifotbal organizat în memoria lui Nicolae Andronachi!

    01.02.2014  
    Astăzi, 1 februarie 2014, s-a desfășurat finala campionatului de minifotbal organizat în memoria regretatului Nicolae Andronachi, ex-președintele Organizației Teritoriale PL Iaroveni, fost președinte al raionului Ialoveni. Turneul a fost organizat de către  Organizația Teritorială a Partidului Liberal Ialoveni.
    La eveniment a fost prezentă și familia regretatului coleg Nicolae Andronachi, dar și Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, care a venit cu un cuvânt de felicitare și a exprimat mulțumiri participanților și organizatorilor campionatului.

    ”Mă bucur să văd atâția tineri frumoși, sportivi și plini de viața. Spre marele nostru regret, Nicolae nu este printre noi, dar ne privește de sus cu mândrie. Or, el era o persoană care a încurajat toți tinerii să lupte pentru cauză, să fie activi și să se implice în viața socială și politică. Vă mulțumesc că cinstiți memoria lui Nicolae, vă mulțumesc că sunteți alături în continuarea luptei pentru Dreptate și Libertate și că dați dovadă de curaj și demnitate. Să fim uniți și să lucrăm în continuare ca o familie!” - a precizat Mihai Ghimpu.

    Câștigătorii premiului  întâi au primit câte un maiou și chipiu cu însemnele PL-ului, iar jucătorii primelor 3 echipe din clasament au primit dimplome și au fost decorați cu medalii.

    Președintele PL a înmânat jucătorilor din echipa Suruceni, care s-au plasat pe I loc, câte o carte „Conștiința națională a românilor moldoveni”, de Gheorghe Ghimpu și a menționat: „Vă înmânez această carte s-o citiți cu atenție și împreună să ducem mai departe ceea ce a promovat fratele meu Gheorghe Ghimpu - adevărul despre Limba Română și identitatea noastră românească. Dovezile ca vorbim Limba Română și suntem români le veți găsi cu prisosință în această carte!”

    Cupa învingătorului a fost decernată de mama lui Nicolae Andronachi, D-na Natalia Andronachi.

    Locul I în cadrul turneului l-a ocupat echipa din Suruceni, pe locul II s-a plasat echipa din Nimoreni, locul III - echipa din Ialoveni și locul IV - echipa din Horești.

    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    1 februarie 2014
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com