• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Liderii liberali au participat la un training susținut de Kevin Moore, Șef de Staff al echipei Senatorului democrat, Floyd Prozanski, Oregon, SUA

    Liderii liberali au participat la un training susținut de Kevin Moore, Șef de Staff al echipei Senatorului democrat, Floyd Prozanski, Oregon, SUA

    27.09.2013  
    Astăzi, 27 septembrie 2013, mai mulți lideri liberali au participat la un training în care Kevin Moore, Șef de Staff al echipei Senatorului democrat, Floyd Prozanski, Oregon, SUA, a prezentat modelele de practici electorale din SUA și practicile din domeniul legislativului american. La training a participat și Președintele Partidului Liberal, Deputatul Mihai Ghimpu.

    Participanții la training au luat cunoștință despre metodele de informare eficientă a electoratului și au avut posibilitatea să întrețină discuții, fiindu-le prezentate exemple concrete, despre practicile folosite de partidele politice din SUA în campaniile electorale. Totodată, liderii liberali au făcut o analiză obiectivă a situației politice din Republica Moldova și au comparat practicile electorale din republică cu cele din SUA.

    Kevin Moore, Șeful de Staff al echipei Senatorului democrat, Floyd Prozanski, Oregon, SUA, le-a prezentat participanților o serie de tehnologii din domeniul legislativului american și a accentuat metodele de informare prin intermediul internetului (rețele de socializare, site-uri, bloguri etc) și a mass-mediei. Cel mai important, însă, este să fii corect și cinstit față de potențialii alegători, a mai precizat Kevin Moore.

    Președintele Liberalilor, Mihai Ghimpu, i-a mulțumit D-lui Kevin Moore pentru colaborare și a exprimat deschiderea liberalilor de a continua acest gen de activități: „Țin să vă mulțumesc pentru această inițiativă și îmi doresc ca să continuăm colaborarea noastră prin organizarea mai multor activități. Sunteți bineveniți oricând aici, la noi, și sper să venim și noi la DVS pentru un schimb eficient de experiență. Din păcate, cetățenii Republicii Moldova sunt manipulați de unii politicieni care le promit Integrarea în UE, le promit locuri de muncă cu salarii mari, pensii și burse, iar când ajung la guvernare, nu fac decât să jefuiască averea statului. Asemenea training-uri ne vor fi utile atât nouă, cât și cetățenilor, întrucât, fiind informați corect, vor fi mai atenți în alegerile pe care le fac”.

    Kevin Moore a accentuat că echipa Senatorului democrat, Floyd Prozanski, din SUA este încântată să mențină colaborarea cu Partidul Liberal și că vor urma și alte activități și evenimente de instruire a liderilor partidului.

    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    27 septembrie, 2013
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com