• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Filiala Teritorială PL Bălți – cu o nouă conducere

    Filiala Teritorială PL Bălți – cu o nouă conducere

    25.07.2013  
    Ieri, 24 iulie 2013, Filiala Teritorială PL Bălți s-a convocat în Conferință Extraordinară.  La Conferință a participat și Mihai Moldovanu, Vicepreședinte al Partidului Liberal.

    Ședința a fost deliberativă și a avut pe ordinea de zi următoarele 2 subiecte importante:
    - Situația politică din republică, situația din cadrul Filialei PL Bălți;
    - Alegerea Conducerii filialei: alegerea Președintelui de filială, a vicepreședinților, secretarului coordonator, Biroului Permanent, Consiliului Teritorial și a Comisiilor de Etică și Disciplină și de Cenzori;

    Mihai Moldovanu a făcut o analiză a situației politice din republică, a situației din cadrul Partidului Liberal, dar și a ultimelor evenimente de pe arena politică națională. Vicepreședintele PL a menționat că criza politică din republică, declanșată de V. Filat prin denunțarea Acordului la 13 februarie 2013, a afectat cursul european al Republicii Moldova. Mihai Moldovanu a mai accentuat că acțiunile liderului 2 din PLDM, I. Hadârcă, au avut din start scopul de a distruge partidul, dar efectul, așa cum era și de așteptat, a fost invers - partidul și membrii au devenit mai uniți, mai consolidați și mai motivați să continue lupta pentru cauză și pentru valorile europene.
    „Încă o dată s-a demonstrat că membrii Partidului Liberal din toate filiale sunt de neclintit în valorile liberale, demnitate, onestitate, gândurile şi munca nobilă care îi caracterizează. Ideea de formare a unui nou partid este a lui Vlad Filat, cel care de la început a fost subjugat de gândul de a distruge Partidul Liberal, dar aceasta nu-i va reuşi niciodată, fiind deja mai mult ca vizibil. Cred că Vlad Filat încă nu şi-a dat seama, de fapt, că a creat un partid pe linia propriului partid, fiindcă electoratul PLDM va fi ciopîrţit de către partidul tentacol al PLDM, condus de liderul doi, Hadârcă.”, a mai spus Vicepreședintele PL.

    La ședință a participat și Președintele Interimar al Filialei, Iurie Cuculescu, care a adus mulțumiri colegilor de partid pentru că nu s-au lăsat manipulați de minciunile trădătorilor și a menționat că noul partid, format de trădători, nu are nici o șansă, întrucât acțiunile lor mârșave le cunoaște toată lumea și acolo unde apar autoproclamații, oamenii îi resping și le condamnă „lovitura” dată pe la spate.

    În urma discuțiilor, Conferința Extraordinară a Filialei Teritoriale PL Bălți a hotărât:
    - În calitate de Președinte al filialei – D-nul Alexandru Volcov;
    - În calitate de Prim-vicepreședinte al filialei – D-nul Adrian Crasnobaev;
    - Vicepreședinți – Ina Paladi, Valentina Botnariuc, Tudor Ciobanu, Ion Cojocari și Dinu Cojocaru;
    - Secretar coordonator – Ion Blaj;
    Totodată, Conferința a ales Consiliul Teritorial al filialei, Biroul Permanent și Comisia de Etică și Disciplină și cea de Cenzori.

    Noul Președinte al filialei, D-nul Alexandru Volcov, și-a exprimat recunoștința pentru încrederea pe care i-au acordat-o colegii și i-a asigurat că vor continua să colaboreze și să muncească în echipă pentru a ajunge la rezultatele dorite. „Vă mulțumesc, dragi colegi, că mi-ați acordat votul Dvs de încredere și vă reamintesc că puteam realiza schimbarea până la capăt doar în echipă”, a conchis Alexandru Volcov.

    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    25 iulie 2013
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com