• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Ce face Dorin Chirtoacă, duminica, prin Chişinău

    Ce face Dorin Chirtoacă, duminica, prin Chişinău

    18.03.2013  

    În zilele de week-end, când angajaţii Primăriei se odihnesc, se pare că edilul Capitalei nu uită de problemele oraşului. Dorin Chirtoacă a declarat, în cadrul şedinţei de astăzi, că, de obicei, duminica, umblă prin oraş cu aparatul de fotografiat, pentru a surprinde imagini care să demonstreze că subalternii săi nu îşi îndeplinesc obligaţiunile.

    Chirtoacă a făcut aceste declaraţii după ce directorul Spitalului de Ftiziopneumologie, Maria Cetulean, a venit cu mai multe imagini în care se vede cum un agent economic din preajmă nu a făcut curăţenie pe terenul aferent.

    "Mi-aţi dat o mână de ajutor doamna director. De obicei eu umblam cu aparatul de fotografiat duminica prin oraş. Pretorii văd că nu au timp", a declarat Chirtoacă.

    În replică, pretorul sectorului Centru, Petru Budurin, a menţionat că nu a reuşit să verifice acea zonă. "Suntem cuprinşi în alte acţiuni. Cum credeţi dumneavoastră că reuşim în două săptămâni să facem curăţenie în tot sectorul. O să ne clarificăm care este linia roşie a clădirii. Ea de cinci ani stă conservată", a subliniat pretorul.

    Dorin Chirtoacă nu s-a lăsat convins de argumentele subalternului său, precizând că ar trebui să mai dea o mustrare. "O căutaţi cu lumânarea, domnule Budurin. Dumneavoastră, în trei interventii, aţi avut trei replici diferite. Care este credibiliatea instituţiei pe care o reprezentaţi? Mai bine cedaţi din prima. Doamna a venit înarmată cu de toate. A pus la respect toată Primăria. Trebuia să spuneţi de la început - nu am reuşit", a răspuns categoric primarul.

    "Porunca e clară", a declarat pretorul.

    Nici de această dată replica edilului nu s-a lăsat prea mult aşteptată. "Şefu-i clar, eu tăt am înţeles. Ne facem de râs de luni dimineaţă", a conchis Chirtoacă.

    Publika.md menţionează că, acum două săptămâni, mai mulţi şefi de direcţii municipale şi toţi pretorii au primit penalizări. Primarul Dorin Chirtoacă i-a pedepsit astfel pentru murdăria din curţile blocurilor şi de lângă spaţiile de acumulare a deşeurilor. Toţi funcţionarii s-au ales atunci cu mustrări şi avertismente, iar primarul i-a ameninţat că îi va demite, dacă problema nu va fi rezolvată.

    www.publika.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com