• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  „Nu” pentru Filat! Mihai Ghimpu rămâne ferm pe poziție: Am dovezi de trădare

    „Nu” pentru Filat! Mihai Ghimpu rămâne ferm pe poziție: Am dovezi de trădare

    15.03.2013  

    Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, rămâne ferm pe poziție. Acesta nu va susţine candidatura lui Vlad Filat la funcţia de premier. Declaraţiile au fost făcute azi dimineață, după ce a fost audiat în calitate de martor într-un dosar penal, informează UNIMEDIA.

    Mai mult, liderul PL afirmă că are dovezi clare de trădare pe care le va face public mai târziu.

    „Nu îl susţin pe Vlad Filat şi am dovezi de trădare pe care le voi spune mai târziu. Aveți răbdare, nu insistați. Când e pusă în pericol ţara, vitorul oamenilor, nu cruţ pe nimeni", a precizat Ghimpu.

    În context, liderul PL a spus că va vedea astăzi care este mersul negocierilor dintre reprezentanţii PD, PL şi PLDM privind crearea unui nou Guvern. „Avem aceeași poziție. Eu sunt în primul rând pentru păstrarea Alianței și pentru Integrarea Europeană. Dacă renunțăm la aceasta, punem la îndoială însuși obiectivul principal - Integrarea Europeană. Acest obiectiv trebuie curățat de oamenii care l-au compromis. Filat a trebuit să se gândească atunci când făcea niște lucruri pe care știa că într-o bună zi aveau să se afle. Nu eu i-am pus receptorul în mână și i-am spus trăsnește-l pe cutare sau cutare”, a mai adăugat Ghimpu.

    Totodată, președintele PL consideră că un nou Guvern trebuie să fie unul fără Filat. „Mare treabă îi funcția asta. Nu mai votez cu ochii închiși și nu mai spun luați-vă ce vreți doar ca să fie Alianța. Eu le-am dat Alianța pe palme și ei ce au făcut? Imaginați-vă că Ghimpu luptă 25 de ani, dar Filat într-un an a venit și vrea să fie boierul boierului”, a conchis sursa.

    www.unimedia.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com