• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu confirmă: Filat și Plahotniuc, cât pe ce să se bată

    Mihai Ghimpu confirmă: Filat și Plahotniuc, cât pe ce să se bată

    23.01.2013  

    Mihai Ghimpu confirmă faptul că, la ultima ședință AIE, Vlad Plahotniuc și Vlad Filat mai nu s-au luat la pumni, notează UNIMEDIA. Întrebat de jurnaliști ce s-a întâmplat acolo, în primă fază Ghimpu a glumit spunând că exact în acel moment își căuta ochelarii și nu a văzut ce s-a întâmplat.

    Ulterior, acesta a confirmat spiritele încinse de la ședință. Ghimpu spune că Filat l-ar fi insultat pe Plahotniuc, iar ultimul a solicitat scuze sărind în picioare. „Dl Filat a spus un cuvânt foarte nelalocul lui la adresa lui Plahotniuc. Mă rog, toți ne supărăm, dar știți cum e… Și s-a pornit o discuție cu retrageți cuvintele înapoi. S-au împărțit în două părți, unul îl potolea pe unul, altul nu-l potolea pe celălalt. Streleț s-a pus în poziție de luptă…. I-am spus… lasă măi katiușa… Le-am spus tuturor, potoliți-vă!”, a spus sursa.

    „Am potolit atmosfera și ne-am înțeles că după ședința de luni a Parlamentului, ne spunem unul altuia tot ce avem de spus, mai semnăm vreun document, operăm demiteri dacă este nevoie - dar fără populism, și la lucru”, a menționat Ghimpu.

    UNIMEDIA amintește că marți, Marian Lupu a declarat că Vlad Filat „mai nu a luat la moacă de la Plahotniuc” la ultima ședință a AIE. În replică, liberal-democratul Valeriu Streleț a spus că dacă și cineva era cât pe ce să o ia la moacă, acea persoană nu era premierul.

    www.unimedia.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com