• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Hoţul strigă că vine hoţul. Mihai Ghimpu: Din accidente tragice vrem să rupem capital politic, comuniştii în primul rând

    Hoţul strigă că vine hoţul. Mihai Ghimpu: Din accidente tragice vrem să rupem capital politic, comuniştii în primul rând

    21.01.2013  

    “Hoţul strigă că vine hoţul. Comuniştii au uitat de ceea ce s-a întâmplat pe 7 aprilie, au uitat de moartea lui Boboc”. Declaraţia a fost făcută de liderul PL, Mihai Ghimpu în cadrul şedinţei speciale a Parlamentului.

    “Stat de drept şi democratic înseamnă legea. Din păcate, şi astăzi au rămas consecinţele puterii sovietice, pe care le-a preluat guvernarea comunistă şi iată avem ce avem, însă diferenţa dintre guvernarea actuală şi cea comunistă este. Noi suntem în Parlament şi discutăm acest caz, dar după 7 aprilie ce a fost?”, a specificat Ghimpu.
     
    Totodată, liberalul susţine că nu apără şi nu va apăra pe cel care încalcă legea, indiferent de poziţia socială. “În faţa legii suntem egali. Tragedia de la Făleşti a fost un accident. Ridicol şi regretabil este că noi din accidente tragice vrem să rupem capital politic, iar voi, tovarăşi comunişti, în primul rând”, a menţionat Mihai Ghimpu.
     
    De asemenea, liderul PL este de părere că problema principală este tăinuirea acestui accident. “Ştiind ce politicieni avem în Republica Moldova, cred că de asta şi nu au spus despre această crimă. Frica i-a împiedicat să vorbească despre incidentul de la Făleşti. Accidentul din Pădurea Domnească a scos la iveală nu doar frica, dar şi folosirea acestei tragedii în scop politic. Alianţa nu este a noastră, ci a cetăţenilor”, a conchis Mihai Ghimpu.

    www.inprofunzime.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com