• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu va cere demisia lui Ion Lupu, directorul "Moldsilva"

    Mihai Ghimpu va cere demisia lui Ion Lupu, directorul "Moldsilva"

    18.01.2013  

    Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, va solicita demisia șefului Moldsilva, Ion Lupu. O decizie în acest sens va fi luată în baza deciziei biroului politic al formațiunii, care deja a fost convocat, transmite UNIMEDIA.

    „Am să propun ca dl Ion Lupu să fie eliberat din funcția de director Moldsilva. El, având această calitate, a tăinuit acest caz, această tragedie. Nu m-a informat nici pe mine ca pe lider de partid, nici partidul ca atare. În genere, toți cei care dețin funcții trebuie să-și dea demisia. Ori, partidul care i-a înaintat să ia aceeași decizie pe care o să o luăm noi. Pe șeful Moldsilva partidul l-a înaintat nu pentru a organiza vânători”, a declarat Ghimpu, înainte de ședința Alianței.

    Potrivit lui, nu se poate trece peste viețile omenești. „Noi, conducerea partidului, am pus în frunte unii oameni, ne-am asumat răspunderea, iar ei profită și trăiesc ca niște boieri. De aceea, lucrurile nu o să treacă așa ușor cum au crezut unii și cum încă mai cred”, a adăugat liderul PL.

    Mihai Ghimpu, care tocmai s-a întors din vacanță, a declarat jurnaliștilor că această tragedie i-a stricat odihna. „Nu a fost ceea ce mi-am dorit”, a spus liberalul.

    Precizăm că în aceste clipe are loc ședința Consiliului AIE, convocat pentru a discuta despre cazul omorului lui Sorin Paciu și crearea comisiei parlamentare de anchetă care să investigheze acest caz.

    www.unimedia.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com