• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  (foto) Colindăm iarna, cu colinde româneşti

    (foto) Colindăm iarna, cu colinde româneşti

    28.12.2012  

    Şi astăzi sediul PL a răsunat de colinde şi urături. Cetele de colindători şi urători trec zilnic pragul PL pentru a-i ura de sănătate pe reprezentanţii Partidului Liberal.

    Membrii Clubului Liceenilor Liberali au pregătit un program artistic special, pregătind şi o urătură, compusă de ei, în care prezintă realizările echipei de minişti şi deputaţi ai Partidului Liberal.

    Tinerii liberali nu au uitat nici de jocul Ursului.

    Neîntrecuţii maeştri Vasile Iovu şi Alexandru Cazacu, împreună cu juristul Tudor Cernencu, au venit să-i colinde pe membrii PL şi să le ureze un an nou plin de realizări şi bogat în schimbări în bine.

    Şi copiii din satul Bravicea, raionul Călăraşi au pregătit un program de colinde şi cântece pentru reprezentanţii PL. Îmbrăcaţi în costume de Moş Crăciun, micii colindători au creat o adevărată atmosferă de sărbătoare.

    Talentata Ana Bragari din satul Pârjolteni, raionul Călăraşi i-a încântat pe toţi cei prezenţi cu vocea sa neobişnuit de frumoasă, interpretând câteva colinde tradiţionale româneşti. Mihai Ghimpu, impresionat de talentul său, dar şi de condiţiile în care locuieşte, i-a promis sprijin pentru valorificarea deplină a potenţialului său.

    Tradiţional, Mihai Ghimpu i-a răsplătit pe colindători cu dulciuri, colaci şi bani, mulţumindu-le pentru faptul că nu uită tradiţiile strămoşeşti.

    Departamentul Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com