• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Ion Cebanu: Federațiile sportive urmează să prezinte timp de o săptămână recomandările privind construcția Palatului Sportului

    Ion Cebanu: Federațiile sportive urmează să prezinte timp de o săptămână recomandările privind construcția Palatului Sportului

    06.11.2012  

    Federațiile sportive urmează să prezinte timp de o săptămână recomandările privind construcția Palatului Sportului. Decizia a fost luată astăzi, în cadrul unei ședințe de lucru la Ministerul Tineretului și Sportului, la care au participat președinții federațiilor sportive și reprezentantul Comitetului Național Olimpic.

    ”Discipline sportive, pe care le reprezentați, au înregistrat în ultimii ani performanțe deosebite și am inițiat opinia specialiștilor pentru a prezenta societății civile o viziune integrată cu privire la construcția Palatului Sportului, funcționarea tuturor terenurilor sportive și spațiilor tehnice, funcționarea terenurilor aferente și principiile dezvoltării strategice a acestui complex sportiv, care va reprezenta, în scurt timp, un cadou extraordinar amatorilor sportului, dar și sportivilor care au nevoie de spații amenajate conform cerințelor internaționale”, a declarat Ministrul Tineretului și Sportului.

    Ion Cebanu s-a referit la bugetul de stat pentru anul 2013 care va include circa 92 de milioane de lei pentru activitățile ministerului sau de 2 ori mai mult decât era preconizat în 2009. ”Odată cu schimbarea guvernării, s-au schimbat și prioritățile. Executivul a demonstrat disponibilitatea de a schimba lucrurile spre bine în lumea sportului, urmează să analizăm toate propunerile federațiilor sportive și să inițiem acest proiect, imediat cum va fi intra în vigoare Legea Bugetului pentru anul viitor”.

    Reamintim că la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 halterofilii Cristina Iovu și Anatolii Cîrîcu din lotul național au cucerit medalii de bronz, iar printre premianți au mai fost judocanii, luptărtorii, atleții și pugiliștii moldoveni.

    Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova

    www.mts.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com