• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Deputata Ana Guţu efectuează o vizită de lucru la Parlamentul Republicii Croaţia

    Deputata Ana Guţu efectuează o vizită de lucru la Parlamentul Republicii Croaţia

    04.11.2012  

    Deputata Ana Guţu, membră a Comisiei politică externă și integrare europeană a Parlamentului Republicii Moldova va efectua o vizită de lucru la Zagreb, Croația, în perioada 5-7 noiembrie 2012, împreună cu o delegație parlamentară.
     
    Programul vizitei include întrevederi la Parlamentul Croației cu Nenad Stazic, vicepreședintele Parlamentului croat, Daniel Mondekar, președintele Comisiei pentru integrare europeană, Milorad Pupovac, președintele Comisiei politică externă, Peda Grbin, președintele Comisiei pentru Constituție, regulamente și sistemul politic, cu membrii comisiilor respective, precum și cu Duro Popijac, președintele Grupului interparlamentar de prietenie cu Republica Moldova și membrii grupului. La Guvernul croat delegația moldovenească va avea o întrevedere cu Neven Mimica, viceprim-ministru pentru afaceri interne, externe și europene, iar la Ministerul croat al afacerilor externe – cu Hrvoje Marusici, director general pentru afaceri europene.
     
    Vizita este organizată cu sprijinul proiectului PNUD “Suport pentru dezvoltarea Parlamentului Republicii Moldova” și are drept scop familiarizarea parlamentarilor moldoveni cu experiența croată în procesul de integrare europeană.

    www.parlament.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com