• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu despre calităţile directorului CNA: "Ce folos dacă va fi un profesionist, dacă în loc să lupte cu corupția, el o va susține!"

    Mihai Ghimpu despre calităţile directorului CNA: "Ce folos dacă va fi un profesionist, dacă în loc să lupte cu corupția, el o va susține!"

    26.09.2012  

    Liderul liberal, Mihai Ghimpu, declară că persoana care va ocupa funcția de director la Centrul Național Anticorupție (CNA) trebuie să dețină anumite calități. Potrivit UNIMEDIA, sursa a ținut să precizeze că pentru el nu este cel mai important ca noul director al instituției să fie profesionist, dar cinstit.

    „Nu mă interesează cel mai mult nivelul de profesionalism. Cel mai important este să fie cinstit. Ce folos dacă va fi un profesionist, dacă în loc să lupte cu corupția, el o va susține”, s-a întrebat președintele liberal în cadrul unei emisiuni la EuroTV.

    UNIMEDIA precizează că ieri și azi are loc concursul pentru desemnarea șefului CNA. Marți, candidații au susținut examenul în scris, iar azi aceștia susțin proba orală în fața comisiei juridice, numiri și imunități a Parlamentului.

    www.unimedia.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com