• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Afacerea inedită a unui tânăr liberal

    Afacerea inedită a unui tânăr liberal

    20.09.2012  

    Ion Bargan, unul din liderii aripei de tineret a Partidului Liberal (PL), şi-a lansat o afacere mai puţin obişnuită – o librărie on-line, care pune la dispoziţia doritorilor inclusiv ghiduri „Toate temele pe acasă rezolvate”.

    Întrebat de TRIBUNA cum i-a venit ideea acestei afaceri, tânărul a declarat: „Dorința de a mă ocupa cu afacerile mi-a venit în anii de facultate. Inițial, în anul I am deschis o agenție de publicitate. Ulterior, am hotărât să schimb domeniul de activitate.

    Mi-am dorit o afacere în mediul on-line, pe care îl consider de perspectivă. Ideea de a deschide o librărie on-line mi-a venit după ce am făcut o comandă de cărți din România prin intermediul Internet-ului și am înțeles că este un serviciu util de care ar avea nevoie și oamenii din Republica Moldova”.

    „Am ales comerțul electronic de cărți, având ca misiune să facem mai accesibilă cartea pentru oameni. Lucru la crearea site-ului a început acum un an, iar lansarea librăriei on-line bestseller.md a avut loc la 1 ianuarie 2012. Am considerat oportună asemenea afacere datorită produsului pe care îl promovăm, misiunii noastre și publicului țintă”, a menţionat Ion Bargan.

    Potrivit spuselor sale, „misiunea de a face cât mai accesibilă cartea depășește limitele de afaceri, iar publicul țintă este unul extraordinar, fiind o adevărată plăcere să lucrezi cu acesta”.

    „Suntem parteneri cu majoritatea editurilor și furnizorilor de carte din Republica Moldova. Colaborăm cu edituri din România, în special Polirom și Humanitas. Avem un cod de reduceri pentru liceenii liberali și asta pentru că ne-au ajutat la lipirea în licee și colegii a posterelor de promovare a ghidurilor „Toate temele pe acasă rezolvate”. Zilnic primim comenzi pentru aceste ghiduri. Le considerăm utile în măsura în care elevii analizează rezolvarea corectă a exercițiilor, iar profesorii oferă elevilor exerciții suplimentare. Îmi amintesc că, pe când eram elev, la unele manuale la sfârșit erau răspunsurile corecte, iar noi încercam să ajungem la acel răspuns corect folosind uneori rezolvarea greșită, în timp ce aceste ghiduri arată și modul de rezolvare corect”, a mai menţionat Ion Bargan.

    www.tribuna.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com