• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mesajul lui Mihai Ghimpu pentru unioniști: Dacă vrem Unire, trebuie să fim calculați!

    Mesajul lui Mihai Ghimpu pentru unioniști: Dacă vrem Unire, trebuie să fim calculați!

    11.09.2012  

    Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, se întreabă de ce organizatorii Marșului Unirii insistă asupra zilei de 16 septembrie și nu amână desfășurarea evenimentului pentru o altă zi. Liberalul nu exclude implicarea unor servicii secrete și pregătirea unor provocări, relatează UNIMEDIA.

    „De ce pe 16? Toată lumea știe că atunci este Festivalul Etniilor. Toată lumea știe cum privește Europa minoritățile. Eu cred că dacă ești un bun patriot, un bun român, un bun unionist faci totul pentru binele acestui stat. Fie că ne dorim unirea cu România, fie integrarea în Uniunea Europeană, trebuie să facem pași calculați. Eu nu vreau ca de data aceasta să ne înecăm la mal”, a spus Mihai Ghimpu în cadrul emisiunii „ÎnProfunzime” de la ProTV.

    „Știm ce s-a întâmplat la Bălți, au fost provocări. Noi avem și experiența evenimentelor din 7 aprilie. Sunt oameni în cadrul marșurilor care au legătură cu serviciile secrete, dar și foarte mulți provocatori. De ce nu pe 17, de ce nu pe 22? Poliția va fi concentrată asupra Marșului Unirii, dar așa este și Festivalul Etniilor”, a subliniat liberalul.

    Liderul PL a mai spus că intenționează să studieze fiecare persoană implicată în cadrul marșurilor și să se clarifice cine dirijează totul.

    Menționăm că astăzi prim-ministrul Vlad Filat a cerut organizatorilor Marșului Unirii să renunțe la manifestație. Primarul Chișinăului Dorin Chirtoacă le-a solicitat unioniștilor să-și amâne manifestația pentu o altă zi.

    www.unimedia.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com