• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Deputatul Boris Vieru va vorbi la Vilnius despre perspectivele integrării euro-atlantice a Republicii Moldova

    Deputatul Boris Vieru va vorbi la Vilnius despre perspectivele integrării euro-atlantice a Republicii Moldova

    15.06.2012  

    Deputatul PL Boris Vieru participă, împreună cu o delegaţie parlamentară, la cel de-al 80-lea Seminar Rose-Roth, care se va desfăşura la Vilnius, în perioada 18-19 iunie 2012.

    Seminarul cu tematica „Partenerii din Est: provocările contemporane și perspectivele de viitor” este organizat de Adunarea Parlamentară NATO în cooperare cu Parlamentul Republicii Lituania.

    Conform programului, sesiunea II din ziua de 18 iunie este dedicată situaţiei din Republica Moldova, având genericul „Moldova spre integrarea euro-atlantică”. În cadrul acestei sesiuni deputatul Boris Vieru va prezenta un discurs în care se va referi la perspectivele integrării euro-atlantice a Republicii Moldova.

    La lucrările seminarului sunt aşteptaţi să participe Preşedintele Adunării Parlamentare NATO Karl A. Lamers, precum şi numeroşi demnitari, reprezentanţi ai societăţii civile şi ai mediului academic din Lituania, Federaţia Rusă, Belarus, Ucraina, Polonia, Norvegia.

    Programul Rose-Roth, iniţiat în 1990, reprezintă un program de cooperare cu forurile legislative din Europa Centrală şi de Est şi include o serie de seminare având ca tematică probleme de securitate regională.

    Departamentul Comunicare şi Imagine al PL  

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com