• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu cere audierea în Parlament a directorului CCCEC: Nu putem lupta împotriva copiilor!

    Mihai Ghimpu cere audierea în Parlament a directorului CCCEC: Nu putem lupta împotriva copiilor!

    14.06.2012  

    Directorul Centrului Anticorupţie a fost chemat în Parlament pentru a oferi deputaţilor explicaţii pe marginea controalele la care sunt supuşi elevii implicaţi în sesiunea de BAC 2012. Solicitarea a venit din partea liderului Partidului Liberal, Mihai Ghimpu în plenul şedinţei Parlamentului.
    Mihai Ghimpu a condamnat acţiunile Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei (CCCEC). Liderul PL susține că măsurile aplicate de către ofițerii CCCEC sunt inadecvate și ofensatoare.

    “Eu înțeleg că luptăm cu corupția, dar astfel de metode care s-au aplicat la BAC în sesiunea curentă nu s-au mai întâmplat. Nu putem lupta împotriva copiilor, care mai au examene de susținut, nu putem să îi stresăm. Oare ofițerii CCCEC au găsit corupție în sutien la fete?”, a declarant Mihai Ghimpu.

    De la începutul sesiunii de BAC 2012 opt președinți ai centrelor de BAC au fost demiși pe motiv că au favorizat copierea la examene.

    www.trm.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com