• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Dorin Chirtoacă a participat la festivitatea de închidere a taberei de baseball pentru copiii de pe ambele maluri ale Nistrului

    Dorin Chirtoacă a participat la festivitatea de închidere a taberei de baseball pentru copiii de pe ambele maluri ale Nistrului

    08.06.2012  

    Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, a participat astăzi la festivitatea de închidere a taberei de baseball pentru copii de la Chişinău, organizată cu susţinerea Ambasadei SUA în Republica Moldova.

    Timp de o săptămână, peste 100 de elevi de pe ambele maluri ale Nistrului, participanţi ai turneului, au fost iniţiaţi în tainele baseballului de către cinci antrenori profesionisti din California (SUA).

    Edilul-şef al capitalei a salutat participanţii la eveniment, urându-le succese echipelor de copii din Chişinău şi Tiraspol, care au jucat un meci demonstrativ. „Este un lucru deosebit ce s-a organizat timp de o saptămână şi consider că trebuie să devină o tradiţie implicarea americană pentru a populariza baseballul şi a dezvolta acest gen de sport în Republica Moldova", a spus Dorin Chirtoacă.

    La rândul său, Marcus Michele, Însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei SUA în Republica Moldova şi-a exprimat recunoştinţa faţă de Primăria muncipiului Chişinău şi Federaţia Moldovenească de Baseball pentru susţinere în organizarea acestui turneu, care a avut drept scop apropierea celor două maluri ale Nistrului prin sport.

    Turneul de baseball a fost organizat cu susţinerea Ambasadei SUA la Chişinău şi a costat 30 mii USD, inclusiv echipament sportiv pentru copii, în valoare de 15 mii USD.

    www.chisinau.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com