• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  (Foto)Concurs de desene organizat de Femeile Liberale: “Chişinău – oraşul copilăriei mele”

    (Foto)Concurs de desene organizat de Femeile Liberale: “Chişinău – oraşul copilăriei mele”

    01.06.2012  

    Organizaţia Femeilor Liberale a organizat astăzi, de Ziua Internaţională a Copiilor, un concurs de desene cu genericul “Chişinău – oraşul copilăriei mele”.

    Circa 60 de copii, însoțiți de părinți și organizatori, au dat start evenimentului în Grădina Publică “Ştefan cel Mare şi Sfânt”. Prin desene copiii au redat cum ar vrea ei să arate oraşul în care locuiesc. Părinții și bunicii care însoțeau copiii nu au rezistat tentației și au desenat și ei alături de copii.
    Preşedinta Organizaţiei Femeilor Liberale din sectorul Centru, municipiul Chişinău, Eugenia Iurco a menţionat că respectivul concurs este organizat pentru a doua oară de Organizaţia Femeilor Liberale. “Noi ne-am dorit să facem ceva mai special pentru copii. În această zi ei primesc zeci de îngheţate şi ciocolate, iar o carte – rareori, de aceea le vom face cadou câte o carte după ce vor termina de desenat”.

    Viorica Marina, Preşedinta Organizației Femeilor Liberale din sectorul Râșcani le-a urat copiilor un o vacanţă de vis, odihnă pe măsură şi să aibă parte de cât mai multe aventuri.

    Copiii participanţi la concurs au văzut orașul copilăriei lor în mod diferit, dar plin de culori. Ionel are 10 ani şi spune că oraşul copilăriei, în vizunea sa, trebuie să aibă cât mai multe jucării şi bomboane. David de 3 ani crede că oraşul copilăriei trebuie neapărat să aibă multe maşini şi copaci, ceea ce a şi desenat. Maria de 6 ani vede orașul copilăriei scăldat în bucurie şi pace, de aceea a ales să picteze doar cu creionul de culoare galbenă. Stefi îşi închipuie orașul copilăriei ca un scut protector care o păzeşte de toate relele.

    La finele concursului Eugenia Iurco le-a mulțumit copiilor prezenți la eveniment pentru participare, pentru emoţiile pozitive transmise, explozia de culori din desenele lor și pentru efortul de care au dat dovadă. “Copiii sunt viitorul nostru, iar noi cei maturi trebuie să investim în viitor”, a precizat Eugenia Iurco.

     

     

     

     

             

    Departamentul Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com