• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Training pentru tinerii liberali din raionul Dubăsari

    Training pentru tinerii liberali din raionul Dubăsari

    30.05.2012  

    Tinerii liberali din raionul Dubăsari au participat la un training de două zile, organizat de Filiala teritorială a Partidului Liberal la Vadul lui Vodă. Principalele subiecte abordate au vizat rolul tinerilor în viaţa social-politică, implicarea acestora în programele de dezvoltare rurală, posibilităţile de atragere a investiţiilor străine şi de accesare a fondurilor europene în localităţile de baştină. La discuţii au participat circa 70 de tineri liberali din raionul Dubăsari.

    Pe parcursul celor două zile, participanţii la seminar au fost familiarizaţi cu proiectele existente în diferite domenii, inclusiv şi cu procesul de elaborare, implementare şi management al acestora. În cadrul acestui training, Vitalie Marinuţa, ministrul Apărării, Ion Cebanu, ministrul Tineretului şi Sportului, Preşedintele Tineretului Liberal, Radu Bajureanu, viceministrul Mediului, precum şi alţi invitaţi, au vorbit tinerilor despre programele şi proiectele iniţiate în domeniile gestionate, problemele existente, precum şi soluţiile de dezvoltare şi modernizare a sectoarelor respective.


    În opinia Ludmilei Crăciun, Preşedinta Organizaţiei Partidului Liberal din raionul Dubăsari, scopul acestui seminar a fost iniţierea tinerilor în elaborarea şi implementarea diferitor proiecte legate de dezvoltarea rurală, implicarea lor mai activă în viaţa localităţilor. „Prin organizarea unor asemenea traininguri intenţionăm să educăm la tinerii noştri spiritul de lideri, care vor fi în avangarda proceselor de transformări şi schimbări la sate”, susţine Ludmila Crăciun.

    Departamentul Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com