• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Dorin Chirtoacă, împreună cu echipa de la Primărie, la campania naţională de curăţenie "Hai Moldova"

    Dorin Chirtoacă, împreună cu echipa de la Primărie, la campania naţională de curăţenie "Hai Moldova"

    12.05.2012  

    Primăria Municipiului Chişinău a participat astăzi, pentru al doilea an consecutiv, la campania naţională de curăţenie „Hai, Moldova”, acţiune care mizează pe implicarea cetăţenilor, a autorităţilor publice şi a societăţii civile, în vederea salubrizării spaţiilor publice într-o singură zi.

    De acestă dată, municipalitatea a decis să cosească stuful de pe lacul „Valea Morilor”, zona fiind relativ curată, pentru că au început campania de curăţenie prin februarie-martie.

    Primarul general, Dorin Chirtoacă, spune că proiectul privind renovarea zonei de agrement „Valea Morilor” trebuie dus la bun sfârşit, iar un impediment la acest moment este creşterea în exces a stufului pe lac. „Bine că a fost amenajat lacul cât de cât. Şi mai avem nevoie de 2-3 ani, pentru ca nivelul apei să crească, să fie apă curgătoare şi să dispară stuful. Atunci va fi o zonă de agrement bună şi plăcută pentru orăşeni”, a declarat edilul Capitalei.

    Alături de conducerea Primăriei Chişinău, au ieşit la curăţenie în Parcul ”Valea Morilor” consilieri municipali, angajaţi ai direcţiilor şi serviciilor municipale, precum şi militari ai Armatei Naţionale. Astfel, cele peste 200 persoane au strâns gunoiul de pe spaţiiile verzi, au cosit stuful din lac şi au salubrizat malurile. Acţiuni de salubizare la nivelul oraşului Chişinău au fost organizate astăzi în toate sectoarele şi parcurile din capitală.

    www.chisinau.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com