• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Ion Cebanu: De Ziua Sportivului am pregătit un plan-scenariu plin de surprize

    Ion Cebanu: De Ziua Sportivului am pregătit un plan-scenariu plin de surprize

    07.05.2012  

    Sărbătoarea profesională a sportivilor va fi marcată vineri, 18 mai, la Chisinău, pe Stadionul „Dinamo”. Decizia a fost luată astăzi, în cadrul şedinţei de lucru la Ministerul Tineretului şi Sportului.

    ”Tradiţional, cu prilejul Zilei Sportivului , la mijlocul lunii mai, în republică vor fi desfăşurate mai multe manifestări la care va participa un număr impresionant de sportivi şi amatori ai sportului. Totodată, invităm toţi doritorii şi la manifestările oficiale din stadionul ”Dinamo” al capitalei”, a declarat pentru presă Ministrul Tineretului şi Sportului.

    Ion Cebanu a accentuat că planul-scenariu pentru ziua de 18 mai a fost deja aprobat, iar invitaţii la sărbătoare nu vor duce lipsă de surprize plăcute pe tot parcursul acţiunii sportive: ”Este şi firesc să susţinem tinerele talente şi sporturile tradiţionale, practicate la noi în republică, deoarece sportul ne reprezintă cu succes pe arena internaţională în ultima perioadă de timp. Cu certitudine, cel mai mare examen va fi susţinut la Londra , în cadrul Jocurilor Olimpice. Îmi exprim încrederea că sportivii moldoveni vor susţine acest exament cu succes”.

    Manifestările din capitală vor începe la ora 15.00 şi vor dura trei ore. Acţiunea este organizată de Ministerul Tineretului şi Sportului, în colaborare cu instituţiile specializate sportive din subordine şi federaţiile sportive naţionale.

    www.mts.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com