• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Dorin Chirtoacă condiţionează administratorii de rute de microbuze

    Dorin Chirtoacă condiţionează administratorii de rute de microbuze

    02.05.2012  

    Majorarea tarifului la călătoria cu microbuze în capitală va fi posibilă după ce administratorii de rute de microbuze se vor obliga să respecte condiţiile de transportare a călătorilor. Declaraţia aparţine edilului capitalei, Dorin Chirtoacă şi a fost făcută publică în cadrul şedinţei operative de la Primărie.

    Șeful Direcției transport public și căi de comunicației, Adrian Boldurescu a declarat că regulile de transportare a pasagerilor sunt respectate în proporție de 10 la sută de către șoferii de maxi-taxi.  Adrian Boldurescu afirmă că printre administratorii de maxi-taxi amenință cu proteste în cazul refuzului Primăriei de majorare a taxei în transport. “Nu înțelegem care este graba de majorare a taxei? Sunt unii care aprind spiritele”, a menționat Adrian Boldurescu.

    Potrivit primarului de Chișinău, în următoarea ședință Consiliul municipal Chișinău se va examina posibilitatea majorării taxei la microbuze. Edilul capitalei afirmă că, mai întâi, comisiile de specialitate trebuie să examineze solicitările transportatorilor. “Șoferii și administratorii rutelor trebuie să semneze că se obligă să respecte orarul de circulaţie, viteza, capacitatea de încărcare, curăţenia, să nu fumeze în timpul transportării călătorilor”, a precizat Dorin Chirtoacă.

    La 25 martie, 14 din19 administratorii a rutelor de maxi-taxi din Chişinău au solicitat majorarea tarifelor de călătorie până la 7 lei.

    www.trm.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com