• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  (Galerie foto)„Onor la Tricolor” în raionul Dubăsari

    (Galerie foto)„Onor la Tricolor” în raionul Dubăsari

    27.04.2012  

    Organizaţia de tineret a Partidului Liberal Dubăsari a desfăşurat un şir de activităţi, consacrate Zilei Drapelului de Stat în mai multe localităţi ale raionului. În satele Coşniţa, Pârâta, Ustia, Holercani şi Mărcăuţi tinerii liberali au distribuit panglici tricolor, fanioane şi alte materiale ilustrative cu drapelul de stat majorităţii locuitorilor din aceste comune.
     
    Pe lângă aceste activităţi, tinerii liberali din satele Coşniţa şi Pârâta au organizat caravana auto sub genericul „Onor la Tricolor”, scopul căreia a fost transmiterea unui mesaj de dragoste şi mândrie faţă de unul dintre principalele simboluri de stat către toate categoriile de cetăţeni, indiferent de vârstă şi opţiune politică.
     
    În opinia preşedintelui organizaţiei de tineret al Partidului Liberal din Dubăsari, Ana Vasilachi, toate aceste activităţi, organizate de tinerii liberali în această unitate administrativ-teritorială, constituie un început al unui şir de acţiuni, care vor fi organizate pe parcursul acestui an în scopul   promovării valorilor naţionale şi culturale în rândul cetăţenilor.
     
    Ana Vasilachi consideră că organizarea unor asemenea acţiuni de promovare a valorilor democratice, a libertăţii, drepturilor omului şi altor principii caracteristice unui stat de drept, trebuie organizate permanent, deoarece numai în aceste condiţii vom putea atinge obiectivele propuse de înaintaşii noştri, care au stat la bazele independenţei şi suveranităţii Republicii Moldova, să fim în marea familie a popoarelor europene.

    Departamentul Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com