• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Deputatul Valeriu Munteanu: Voi solicita colegilor deputați să reconfirme votul pentru proiectul de lege privind castrarea chimică a pedofililor, ceea ce va duce la promulgarea automată a acestei inițiative

    Deputatul Valeriu Munteanu: Voi solicita colegilor deputați să reconfirme votul pentru proiectul de lege privind castrarea chimică a pedofililor, ceea ce va duce la promulgarea automată a acestei inițiative

    24.04.2012  

    Autorul proiectului de lege privind castrarea chimică a pedofililor, deputatul liberal Valeriu Munteanu, va cere colegilor din Parlament să reconfirme votul pentru această iniţiativă. Deputatul a declarat pentru Info-Prim Neo că argumentele care au fost aduse preşedintelui nu au fost sunt suficiente.

    "Legea se va întoarce în Parlament, având în vedere că preşedintele nu a semnat-o. Noi ne păstrăm acelaşi punct de vedere. Considerăm insuficiente acele argumente care au fost aduse şi, în calitatea mea de autor, voi solicita colegilor deputaţi să reconfirme votul pe acest proiect de lege, ceea ce va duce, respectiv, la promulgarea automată a acestei iniţiative", a declarat Valeriu Munteanu.

    Deputatul a menţionat că această lege este foarte importantă pentru Republica Moldova şi ea nu poate fi subiectul niciunei cedări.

    Preşedintele Republicii Moldova nu a promulgat Legea cu privire la castrarea chimică a pedofililor, votată de Parlament la începutul lunii martie. Potrivit purtătorului de cuvânt al preşedintelui, şeful statului consideră că această lege contravine prevederilor constituţionale care se referă la inadmisibilitatea tratamentului degradant faţă de oameni, indiferent de actele pe care le săvârşesc.

    www.info-prim.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com