• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Expoziţia cu vânzare a lucrărilor confecţionate de copiii cu dizabilităţi "Mergând spre Înviere"

    Expoziţia cu vânzare a lucrărilor confecţionate de copiii cu dizabilităţi "Mergând spre Înviere"

    13.04.2012  
    O icoană cu imaginea Sf. Gheorghe Biruitorul, o candelă şi diferite compoziţii din bisere, au fost procurate de ministrul Apărării, Vitalie Marinuţa, astăzi în cadrul expoziţiei cu genericul „Mergând spre Înviere”, vernisată în incinta Teatrului de Operă şi Balet în ajunul sărbătorilor pascale.

    „Am procurat aceste obiecte pentru împodobirea mesei de sărbătoare, dar faptul că sunt confecţionate de copii au o căldură aparte”, a menţionat ministrul Marinuţa. „Munca copiilor cu dizabilităţi, orfani şi a celor care provin din familii social-vulnerabile trebuie apreciată. Mă bucur că iniţiativa de astăzi a fost susţinută de ofiţerii Ministerului Apărării, Marelui Stat Major şi comandanţii unităţilor militare din Armata Naţională”.

    Expoziţia cu vânzare a lucrărilor confecţionate de copiii cu dizabilităţi, orfani şi a celor din familii social-vulnerabile, precum şi copiii aflaţi în servicii comunitare de plasament din ţară, a fost organizată de Mitropolia Moldovei în colaborare cu Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei. Expoziţia a inclus lucrări confecţionate din lemn şi ceramică, picturi, articole brodate, croşetate şi tricotate.

    Scopul inaugurării expoziţiei cu vânzare „Mergând spre Înviere” este sensibilizarea societăţi privind problemele persoanelor cu handicap şi integrarea lor în societate.

    www.army.md
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com